Review #40 - Clinique Anti -Blemish Solutions Clearing Concealer

Κυριακή 19 Ιουλίου 2015 0 σχόλια
Καινούργια μέρα και καινούργιο review!
Σήμερα μιλάμε για ένα προϊόν που έχει σαν στόχο του να μας βοηθήσει να καλύψουμε αλλά και να μειώσουμε τα σπυράκια αλλά και τα σημάδια από αυτά. Για να δούμε, τα καταφέρνει τελικά;


Ο λόγος για το Clearing Concealer της σειράς Anti -Blemish Solutions από την Clinique. 
Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο concealer που στοχεύει στο να καθαρίσει αλλά και να προλάβει τυχόν σπυράκια και σημαδάκια ακμής από την επιδερμίδα. Είναι απαλό με την επιδερμίδα και oil-free και υπάρχει σε τρεις αποχρώσεις αλλά και στην πράσινη απόχρωση, που έχω εγώ, που βοηθά και στη μείωση της κοκκινίλας. 


Δυστυχώς αυτό είναι ένα προϊόν της, κατά τα άλλα αγαπημένης μου, Clinique που δε με ικανοποίησε καθόλου για να μην πω ότι με απογοήτευσε.  Το μόνο που έκανε το συγκεκριμένο concealer ήταν να καλύπτει ελάχιστα τις κοκκινίλες, κάτι το οποίο κάνει οποιοδήποτε concealer αλλά και το foundation φυσικά. Δεν βοήθησε καθόλου στο να φύγουν τυχόν σπυράκια και σημαδάκια γρηγορότερα. Λόγω του ότι η απόχρωση του είναι πράσινη και όχι αυτή του δέρματος, είχε σαν αποτέλεσμα να μην καλύπτει καθόλου. Για να πω την αλήθεια αυτό ήταν και το μόνο που δε με εξέπληξε καθώς ήξερα ότι λόγω της απόχρωσης του αυτό δεν ήταν εφικτό. Είναι ένα προϊόν που του έδωσα αρκετές ευκαιρίες αλλά δυστυχώς θα πάει για πέταμα. Ευτυχώς που το είχα αγοράσει από bazaar και τουλάχιστον δεν το πήρα full price γιατί είναι ακριβό.


Και σε άλλα review που έχω διαβάσει γι' αυτό οι απόψεις δεν ήταν θετικές. 
Εσείς το έχετε μήπως δοκιμάσει; 
Πως σας φάνηκε;

ΥΓ. Το έχω αρκετό καιρό και δεν ξέρω αν κυκλοφορεί ακόμα ή αν έχει καταργηθεί.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB