Review #39 - Chanel Ultra Correction Line Repair Eye cream

Σάββατο 11 Ιουλίου 2015 0 σχόλια
Επιστρέφουμε σήμερα με ένα review. 
Θα ασχοληθούμε με μια κρέμα ματιών και συγκεκριμένα με την κρέμα ματιών της αγαπημένης εταιρείας Chanel από τη σειρά Ultra Correction Line Repair. 


Η σειρά αυτή είναι μια από τις αντιγηραντικές σειρές της εταιρείας, οπότε καταλαβαίνετε ότι πρόκειται για μια κρέμα ματιών με αντιγηραντικές ιδιότητες, η οποία εκτός των άλλων καταπολεμά τις σακούλες και τους μαύρους κύκλους.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, με το πέρασμα του χρόνου ρυτίδες κάνουν την εμφάνισή τους στο πρόσωπό μας, διότι βαθιά στο δέρμα το κολλαγόνο χάνει την ελαστικότητά του και αρχίζει, όπως λέμε, να "σπάει". Για το λόγο αυτό η Chanel δημιούργησε ένα αγνό και ισχυρό δραστικό συστατικό πολλαπλής δράσης, το FN3K, που επαναφέρει τον όγκο στο κυρίως δέρμα και στην επιδερμίδα.


Ωραία είναι τα λόγια, αλλά στην πράξη τι έχει να μας προσφέρει αυτό το προϊόν;
Καταρχάς κάτι πολύ βασικό για εμένα, ενυδάτωση και μάλιστα αρκετή. Η συγκεκριμένη κρέμα ματιών δεν έχει άρωμα και η υφή της είναι τόσο ελαφριά όσο πρέπει για να μπορεί να απλωθεί στην ευαίσθητη αυτή περιοχή χωρίς να χρειάζεται τρίψιμο. Η αλήθεια είναι ότι δεν έχω ρυτίδες για να δω αποτελέσματα από το προϊόν αλλά αναφορικά με τους μαύρους κύκλους τα πήγε πολύ καλά. 
Στα θετικά της και το ότι έχει αντλία και δεν είναι σε βαζάκι όπου η κρέμα θα ήταν εκτεθειμένη. Στα αρνητικά του είναι όπως θα έχετε ήδη καταλάβει η τιμή του. Ως προϊόν Chanel έχει και την αντίστοιχη τιμούλα. Σας συνιστώ να ζητήσετε κάποιο δείγμα πριν αποφασίσετε αν θα την αγοράσετε ή όχι. Όσο για εμένα; Πολύ πιθανό να την αγοράσω ξανά αλλά μάλλον με κάποια έκπτωση ή στα duty free του αεροδρομίου.

Ραντεβού στο επόμενο post. 

Φιλιά!!
Αθηνα΄






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB