My Empties #7 - Make up...

Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2014 5 σχόλια
Καλησπέρα σε όλους!!!

Σήμερα μιλάμε για προϊόντα μακιγιάζ και συγκεκριμένα για προϊόντα μακιγιάζ που τελείωσα τον τελευταίο καιρό.


Πάμε να δούμε πως μου φάνηκαν και αν θα τα αγόραζα ξανά.


Ξεκινάμε με τη Nude Magique CC Cream της L'oreal. Πρόκειται για μια CC που μου άρεσε και που σίγουρα θα αγοράσω ξανά στο μέλλον (δες αναλυτικό review εδώ). Συνεχίζω με το Fit Me concealer της Maybelline NY. Αγαπημένο concealer τόσο για κάτω από τα μάτια όσο και για τυχόν blemishes. Όταν μου τελειώσει το διαθέσιμο στοκ από concealer θα ξαναγίνει δικό μου. Άλλο ένα concealer μου τελείωσε, το οποίο είναι περισσότερο καλυπτικό από το προηγούμενο. Μιλάω φυσικά για το Dermablend της Vichy. Εδώ τα λόγια είναι περιττά καθώς το έχω ήδη αγοράσει ξανά.
Μου τελείωσε και η μάσκαρα They're Real της Benefit, από τις πρώτες σε πωλήσεις στην εταιρεία. Έδινε αρκετό όγκο στις βλεφαρίδες μου και διαρκούσε αρκετά χωρίς να μουντζουρώνει. Δικαίωσε το όνομα της και τη φήμη της (για εμένα βέβαια). Συνεχίζω με Benefit και με το θαυματουργό Gimme Brow, το οποίο εννοείται πως αγόρασα ξανά καθώς είναι ότι χρειάζονται τα φρύδια μου για να δείχνουν αξιοπρεπή χωρίς να τα νιώθω κολλημένα. Πριν κυκλοφορήσει το Gimme Brow χρησιμοποιούσα το Speed Brow (δες review εδώ), το οποίο ήταν εξίσου καλό αλλά δεν είχε το χρώμα που έχει αυτό. 
Τελευταίο άφησα ένα base coat & top coat της OPI το Start to finish. Πολύ καλό δεν μπορώ να πω αλλά Seche vite δεν είναι.

Αυτά ήταν τα empties για σήμερα. Θα ακολουθήσουν άλλα δύο σχετικά post, ένα με προϊόντα skincare και ένα με haircare & bodycare. 
Stay tuned...

Φιλιά!!
Αθηνά


5 σχόλια:

  • Τζίνα είπε...

    they're real is the best!
    Κάποια στιγμή θα δοκιμάσω και το fit me concealer. Δεν έχω ακούσει ακόμα κάτι αρνητικό για αυτό!

  • Unknown είπε...

    Το concealer της Dermablend το δοκίμασα πρόσφατα σε φαρμακείο και έπαθα με το πόσο καλυπτικό είναι!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB