My Empties #7 - Haircare & Bodycare

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014 2 σχόλια
Γεια σας! Γεια σας!


Απόγευμα Κυριακής και κάνει κρύο! Τι καλύτερο λοιπόν από ένα post που περιλαμβάνει προϊόντα περιποίησης μαλλιών και σώματος. Τι κι αν πρόκειται για προϊόντα που έχουν τελειώσει...
Πάμε να τα δούμε...



Αρχίζουμε με προϊόντα για την περιποίηση των μαλλιών και όπως φαίνεται κυριαρχούν τα σαμπουάν. Τον τελευταίο καιρό έχω ξεκινήσει να χρησιμοποιώ τα σαμπουάν της Head & Shoulders και μου αρέσουν πολύ, ιδιαίτερα το Thick & Strong shampoo, που υπόσχεται όγκο και δύναμη στα μαλλιά. Αντίθετα το cool menthol προσφέρει μια ωραία αίσθηση δροσιάς. Τα Head & Shoulders φημίζονται φυσικά και για τις αντιπυτιριδικές τους ιδιότητες.
Άλλο ένα σαμπουάν, αυτή τη φορά από την εταιρεία Kyana το raspberry για βαμμένα μαλλιά. Είχε πολύ ωραίο άρωμα αλλά δεν παρατήρησα κάτι ιδιαίτερο. 
Δε λείπει από τα empties μου και η αγαπημένη μου λακ από την L Oreal η Elnett Satin.


Συνεχίζουμε με προϊόντα για την περιποίηση του σώματος.
Αγαπημένο scrub από Caudalie το crushed cabernet scrub που μυρίζει πολύ όμορφα και αφήνει ωραία αίσθηση στο δέρμα. Για το Apivita intimate daily ένα έχω να πω - απαραίτητο. 
Τελείωσαν και δύο προϊόντα για το ντουζ:
  • Carroten revitalizing shower gel with watermelon και 
  • Nivea conditioner σώματος
Αλλά και δύο προϊόντα για μετά το ντουζ:
  • Clarins Body shaping cream και
  • Biotherm anti -drying body milk with citrus extracts, τα οποία μύριζαν πολύ όμορφα

Για το τέλος άφησα δύο προϊόντα σώματος τα οποία λατρεύω και πρέπει άμεσα να τα αγοράσω ξανά. Πρόκειται για το shower cream και το body lotion από την αγαπημένη Roger & Gallet και τη σειρά Fleur de Figuier. Μυρίζει σύκο και αν και θα ταίριαζε καλύτερα στο καλοκαίρι έμενα μου αρέσει για όλο το χρόνο. Εννοείται πως έχω και το αντίστοιχο άρωμα.

Αυτά προς το παρόν!
Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά





2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB