My weekly makeup bag #5

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014 5 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!!

Έχω καιρό να κάνω τέτοιου είδους post αλλά μάλλον ήρθε η ώρα!


Τώρα που καλοκαίριασε θέλω το μακιγιάζ μου να είναι ελαφρύ αλλά και να διαρκεί πολύ. Γι' αυτό έχω στρέψει το ενδιαφέρον μου σε προϊόντα που υπόσχονται διάρκεια, δηλαδή σε σκιές σε μορφή μολυβιού και σε κρεμώδη προϊόντα. 
Πάμε να δούμε τι εννοώ;


Για foundation είπα να χρησιμοποιήσω ένα της Vichy, το Normaderm Teint anti - imperfection foundation, το οποίο δε με τρελαίνει αλλά κάποια στιγμή πρέπει να το τελειώσω και επειδή είναι ελαφρύ είπα να κάνω μια προσπάθεια.
Συνεχίζοντας με το πρόσωπο, έχουμε το αγαπημένο μου κρεμώδες ρουζ από Chanel το Le Blush creme de Chanel στην απόχρωση 63 Revelation.
Περνάμε στα μάτια όπου μια υπερβολή την έχουμε. Ούτε μια, ούτε δύο αλλά πέντε σκιές. Συγκεκριμένα:
  • Rimmel Scandal Eyes eyeshadow paint in 006 Rich Russet, ένα πολύ ωραίο μπρονζέ
  • H&M Eye pen in Pink, το οποίο χρησιμοποιώ σαν highlighter
  • Sephora Jumbo liner 12HR wear in 05 beige, υπέροχο για όλο το βλέφαρο
Για το τέλος δύο προϊόντα που αγόρασα πρόσφατα και μέχρι στιγμής μου αρέσουν πολύ. Φυσικά μιλάω για τα Aquamatic waterproof glide-on eye shadows της Make Up Forever στις αποχρώσεις ΜΕ-50 και S-52, ένα καφέ - μπρονζέ και ένα nude - ροζ αντίστοιχα.
Όσον αφορά τα προϊόντα χειλιών έχω μόνο τρία  (για τώρα), δύο MAC και ένα της Bourjois. Τα ΜAC είναι στις αποχρώσεις Crosswires (cremesheen finish) και Elegant Accent (Mineralize Rich). Από τη Bourjois έχω το 07 nude-ist από τη νέα σειρά των Rouge Edition Velvet cream lipsticks.

Φιλιά!!
Αθηνά




5 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Ειδικά τωρα το καλοκαίρι, το να πετύχεις διάρκεια στο μακιγιάζ ειναι τόσο σημαντικό! Πολύ ωραιες οι επιλογές σου στα προιόντα!! xx

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB