Αγαπημένα Μαρτίου 2014!!

Τρίτη 8 Απριλίου 2014 8 σχόλια
Καλησπέρα σε όλους!!

Επιστρέφουμε με ένα αγαπημένο post! Μιλάω όπως θα καταλάβατε για τα αγαπημένα προϊόντα για το μήνα που μας πέρασε, δηλαδή για το Μάρτιο.





Αυτό το μήνα ξεχώρισα 7 προϊόντα, στην πλειοψηφία τους νέες αφίξεις στη συλλογή μου.

Κεντρική θέση καταλαμβάνει η παλέτα Naked 3 της Urban Decay. Εδώ τα λόγια είναι περιττά. Πρόκειται για την ιδανική για εμένα παλέτα με ωραίες ουδέτερες προς ροζ αποχρώσεις.


Συνεχίζουμε με ακόμα μια παλέτα. Αυτή τη φορά έχουμε τη Neutral Territory 2 από την Clinique. Σε συνδυασμό με την Naked 3 νομίζω πως δε χρειάζομαι άλλη παλέτα για το καλοκαίρι μου.

Αγαπημένο άρωμα για αυτό το μήνα ήταν και συνεχίζει να είναι το Clinique Happy από την Clinique ,φυσικά για το δροσερό και ευχάριστο άρωμά του. Δοκίμασα τη CC Eye cream της Bourjois και μου αρέσει αρκετά για την περιοχή κάτω από τα μάτια καθώς τα φωτίζει πολύ. Σαν αρνητικό βρίσκω το απλικατέρ στο οποίο ξεραίνεται το προϊόν αλλά τι να κάνουμε, ας μην τα θέλομε όλα δικά μας. Κλείνω με δύο προϊόντα για τα χείλη. Το Lipgloss Picnic in the park από τη νέα σειρά της γνωστής youtuber Tanya Burr, ένα πολύ όμορφο και απαλό ροζ χρωματάκι. Last but not least, που λένε, το κραγιόν της Estee Lauder από τη σειρά Pure Color envy στην απόχρωση 410 Dynamic, το οποίο στην ουσία είναι ένα χρώμα MPBB (my lips but better) και δεν το αποχωρίζομαι ποτέ.

Αυτά για την ώρα!!
Τα λέμε σύντομα!!

Φιλιά!!
Αθηνά



8 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Αχ αυτή η Naked... όσο πιο πολύ τη βλέπω, τόσο πιο πολύ την ερωτεύομαι! Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου!

  • Unknown είπε...

    Πανεμορφα ολα...θελω να δοκιμασω την cc Για τα ματια, αλλα με προβληματισες για το βουρτσακι

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB