Trends from the S/S 2014 Runaways!!!

Κυριακή 2 Μαρτίου 2014 1 σχόλια
Καλησπέρα και καλό Μήνα σε όλους μας!
Αν και ο Μάρτιος είναι ο 1ος μήνας της Άνοιξης, δε μας υποδέχθηκε και τόσο ανοιξιάτικα (τουλάχιστον χθες - σήμερα κάτι έκανε).

Παρ' όλα αυτά εμείς θα μιλήσουμε για κάτι καθαρά ανοιξιάτικο και θα μπούμε στο αντίστοιχο mood.
Από τα Fashion Shows για την Άνοιξη /Καλοκαίρι 2014 ξεχώρισα κάποιες τάσεις μακιγιάζ και θέλω να τις μοιραστώ μαζί σας...

Πορτοκαλί - The Hottest Lip colour

Το πορτοκαλί είναι φέτος το νέο κόκκινο!! Κρεμώδες, ματ, neon, ή παστέλ κάθε απόχρωση δείχνει φρέσκια και δυνατή ταυτόχρονα. Θα δείχνει υπέροχο όταν θα έχουμε μαυρίσει λιγουλάκι συμπληρώνοντας το μόνο με λίγη μαύρη μάσκαρα.
Το είδαμε τόσο πετυχημένα στα shows των Rag & Bone και DKNY.

 Metallic Smokey Eyes

Συνδυάζοντας διάφορα μεταλλικά χρώματα σκιών σε ένα smokey eye μπορεί να μην αρέσει σε πολλούς, αλλά ο συνδυασμός χρυσού, μπρονζέ και χάλκινου δείχνει πολύ sexy σε ένα smoky eye look (βλ. Gucci show), ιδιαίτερα το καλοκαίρι. Αν πάλι σας φαίνεται too much χρησιμοποιείστε μόνο μια απόχρωση για να δημιουργήσετε το look.

Gold Fever


 Κυριολεκτικά πυρετός του χρυσού. Παντού έβλεπες χρυσό, είτε ήταν σε φρύδια (Dior), είτε σαν σκιά ή και στις βλεφαρίδες.  Φυσικά δεν έλειπαν τα χρυσά αξεσουάρ στα μαλλιά και όχι μόνο. Απλά εκθαμβωτικό!

Λευκό eyeliner

Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το λευκό eyeliner για την εσωτερική γωνία των ματιών μας για να δείχνουμε περισσότερο ξεκούραστες και ξύπνιες. Στο fashion show του Kenzo όμως το είδαμε να χρησιμοποιείται σαν κανονικό eyeliner στα βλέφαρα.

Μωβ Αποχρώσεις

Σύμφωνα με την Pantone είναι το χρώμα της χρονιάς για το 2014. Δε μπορούσε λοιπόν να λείπει και από τα fashion shows. Διαλέξτε την απόχρωση που σας ταιριάζει και τολμήστε φέτος ένα πολύχρωμο look στα μάτια.

Αυτά ήταν τα makeup trends ου μου άρεσαν από τα fashion shows S/S 2014!!
Σίγουρα θα δοκιμάσω μωβ σκιές αλλά και περισσότερες μεταλλικές αποχρώσεις φέτος το καλοκαίρι...
Εσείς;

Φιλιά!!
Αθηνά

1 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Από αυτά μου αρέσει πολύ το πορτοκαλί σε κραγιόν...πάρα πολύ όμως!Και εννοείται μωβ σκιές!Χρόνια αγάπης!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB