Αγαπημένα Σεπτεμβρίου 2013!!

Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013 5 σχόλια
Έφτασε και η ώρα για τα αγαπημένα προϊόντα του Σεπτεμβρίου...

Αυτό το μήνα δεν είχα πολλά νέα προϊόντα αλλά αυτά που πέρασαν στη δεκάδα τα έχω λατρέψει και μάλλον θα συνεχίζω να το κάνω και τους επόμενους μήνες...



Ξεκινάμε με τα προϊόντα μακιγιάζ



Ξαναθυμήθηκα την παλέτα σκιών i-Divine  της Sleek makeup Au Naturel. Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες μου παλέτες. Περιέχει 12 σκιές σε αποχρώσεις κατάλληλες για φυσικό καθημερινό μακιγιάζ. 
Σε μια από τις επισκέψεις μου στο αεροδρόμιο εντόπισα τα νέα κρεμώδη ρουζ της Chanel και δεν μπόρεσα να αντισταθώ.  ¨Ετσι το ρουζ στην απόχρωση Revelation (63) ήρθε σπίτι μαζί μου. Είναι ένα υπέροχο ροδαλό χρώμα που δίνει το λεγόμενο χρώμα υγείας στα μάγουλά μου. Για την τοποθέτησή του χρησιμοποιώ το Stippling brush από Real Techniques που είναι ιδανικό για κρεμώδη ρουζ. 
Το gimme Brow της Benefit μου αρέσει γιατί δίνει ένα ελαφρύ χρωματισμό στα φρύδια μου και είναι πολύ εύκολο και βολικό στη χρήση. 
Τέλος δε γίνεται να λείπει το βερνίκι της Essie The Lace is On από τη φθινοπωρινή συλλογή. Είναι το τέλειο μεταλλικό φούξια.



Συνεχίζουμε με προϊόντα περιποίησης προσώπου



Είπα να ξεκινήσω μια ρουτίνα στην περιποίηση του προσώπου μου, οπότε άρχισα νa χρησιμοποιώ ξανά τους αγαπημένους μου ορούς από την Estee Lauder. Idealist Even Skintone Illuminator  για το πρωί και Advanced Night Repair Syncronized recovery complex II για το βράδυ. Όσο για την ενυδατική μου χρησιμοποίησα ένα travel size που είχα από την Biotherm το Aquasource 24h deep hydration replenishing gel το οποίο άφηνε μια αίσθηση φρεσκάδας στην επιδερμίδα που μου άρεσε πολύ. 

Τέλος περνάμε στην περιποίηση σώματος και όχι  μόνο...



Απορώ πως και είχα παραλείψει τόσο καιρό νa προσθέσω στα αγαπημένα κάποιου μήνα τη συγκεκριμένη κρέμα σώματος. Φυσικά μιλάω για την Body Souffle Irresistibly Smooth της αγαπημένης Nivea
Τελευταίο προϊόν το νερό καθαρισμού micellaire Ideal Soft της L'oreal που ήθελα τόσο πολύ να δοκιμάσω και μόλις το δοκίμασα ξετρελάθηκα. 

Αυτά ήταν λοιπόν για αυτό το μήνα...

Φιλιά !!
Αθηνά 

5 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου...Αν θέλεις ρήξε μια ματία και στα δικά μου :) (http://zoydaki1985.blogspot.gr/2013/10/blog-post.html)

  • Unknown είπε...

    Εντάξει το essie απίστευτη απόχρωση!!! Όσο για το ρουζ έχω ένα αντίστοιχο της MAC, αυτό το χρώμα είναι διαχρονικό για εμένα!!!

    Σου έχω βραβειάκι!

    http://styliciousmyfriend.blogspot.gr/2013/10/liebster-award-second-one-i-think.html

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB