Αγαπημένα Ιουλίου 2013!!

Τετάρτη 7 Αυγούστου 2013 6 σχόλια
Γεια σας κορίτσια μου!!

Ένας νέος μήνας ξεκίνησε και ένας ακόμα τελείωσε, οδηγώντας μας ακόμα πιο βαθιά  στο καλοκαίρι.
Αυτό το μήνα τα αγαπημένα προϊόντα μου δε διαφέρουν ιδιαίτερα από αυτά του προηγούμενου μήνα. Έχω όμως και κάποια νέα!!



Αυτό το μήνα τον είχα αφιερώσει στις μάσκες προσώπου. Αγάπησα την Masque Purete Purifying Foaming Cream της Lierac . Πρόκειται για μια καθαριστική μάσκα με πράσινο άργιλο, ιδανική για τις λιπαρές επιδερμίδες. Το δέρμα μου ενθουσιάστηκε! Τη χρησιμοποιούσα μια φορά την εβδομάδα και το δέρμα μου έμενε πιο καθαρό και ματ.
Φυσικά και η Face Mask with Royal Jelly της Apivita για σύσφιξη και ανάπλαση της επιδερμίδας ήταν υπέροχη. Τη χρησιμοποιούσα και αυτή μια φορά την εβδομάδα και ένιωθα το δέρμα μου πολύ ενυδατωμένο.
 Στη συνέχεια, επειδή δε με έχει δει ακόμα πολύ ο ήλιος, χρησιμοποιούσα το Divine Legs της Caudalie. Πρόκειται για ένα Tinted Body Lotion, το οποίο ενώ δείχνει τρομακτικό στο μπουκάλι αφήνει ένα ελαφρύ χρώμα στο δέρμα που είναι ότι πρέπει για εμένα. Το χρησιμοποιούσα όχι μόνο στα πόδια (που λέει και το όνομά του) αλλά σε όλο το σώμα.

Από πάνω : Fire & Ice, Kiss me Coral , Sorbet

Για τα χείλη αυτό το μήνα κόλλησα με τα νέα μου Revlon Super Lustrous κραγιόν Kiss me coral (750) και  Fire & Ice (720) αλλά ιδιαίτερα με το LIp Butter Sorbet (053) που έγινε ένα με τα χείλη μου.
Όσον αφορά τα βερνίκια νυχιών , οι επιλογές είναι πολλές. Ξεχώρισα όμως τα ακόλουθα τρία από Essie: Naughty Nautical, First Timer και Sunday Funday.
Naughty Nautical

First Timer

Sunday Funday & Naughty Nautical


Τέλος μου άρεσε και το Bust Beauty Extra- Lift Gel της Clarins, το οποίο προορίζεται για σύσφιξη της περιοχής του λαιμού και του στήθους. Το είχα σε travel size και δεν μπορώ να πω αν όντως κάνει αυτά που λέει. Το σίγουρο είναι ότι έχει υπέροχη μυρωδιά και άφηνε την περιοχή πολύ ενυδατωμένη.

Αυτά από εμένα για αυτό το μήνα !!
Τα λέμε σύντομα.

Φιλιά !!
Αθηνά

6 σχόλια:

  • TheBeautyFairy είπε...

    Υπέροχα είναι όλα!! Είχα δοκιμάσει τη μάσκα από lierac και είναι όντως φανταστική!! Και τα βερνίκια από Essie εκπληκτικά χρώματα!!! :)

  • Sofie είπε...

    To first timer της Essie, φανταστικό!! Είναι στη λίστα μου χεχε!
    ΄Πολύ όμορφο blog μόλις έγινα μέλος!

    http://smudgeitblenditrockit.blogspot.gr/

  • Rose Lips είπε...

    Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! Τί να πω και εγώ για βερνίκια της Essie... μοναδικές αποχρώσεις!
    Φ!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB