Review # 6 : Clinique Clinical Even Better Dark Spot Corrector

Τρίτη 16 Ιουλίου 2013 2 σχόλια
Και τα reviews για τα προϊόντα Clinique καλά κρατούν...
Σειρά έχει σήμερα το Clinical Even Better Dark Spot Corrector.


Πρόκειται για ένα serum που στόχο έχει να μειώσει τις δυσχρωμίες. Είναι ουσιαστικά κάτι σαν θεραπεία αν συνδυαστεί και με τα υπόλοιπα προϊόντα της σειράς.


Ας επιστρέψουμε στο serum τώρα.
Κύριος στόχος του είναι η ορατή μείωση των κηλίδων, των πανάδων αλλά και όσων  σημαδιών προέρχονται από παλιότερη ακμή. Είναι ένα ελαφρύ serum, το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί κάτω από την ενυδατική μας κρέμα, τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.
Σύμφωνα με τις κλινικές μελέτες της εταιρείας, μετά από χρήση 12 εβδομάδων υπάρχει ορατή μείωση κατά 58% των διαφόρων σημαδιών. 


Αν και δε φαίνεται από την φωτογραφία, εγώ το δικό μου το τελείωσα. Αυτό ένα πράγμα μπορεί να σημαίνει: Το συγκεκριμένο serum μου άρεσε!
Για την ιστορία το δέρμα μου είναι μικτό προς λιπαρό και δεν έχω ούτε κηλίδες αλλά ούτε και πανάδες. Έχω όμως σημάδια από παλιότερα σπυράκια.  
Το δέρμα μου τώρα δείχνει πιο καθαρό. Φυσικά τα αποτελέσματα δε φαίνονται αμέσως. Χρειάζεται υπομονή και χρόνο για να δράσει. Εν τω μεταξύ όμως ενυδατώνει το δέρμα και το αφήνει πολύ απαλό. Σας προϊόν μου άρεσε και, αν και είνια αρκετά ακριβούλη , μάλλον  θα το αγοράσω ξανά. Προς το παρόν θα αρχίσω να χρησιμοποιώ την αντίστοιχη ενυδατική κρέμα της σειράς (ήταν δώρο με το serum όταν το αγόρασα) και ελπίζω να μου αρέσει και αυτή.

Φιλιά!!
Αθηνά

2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Εχω κ εγω μερικα κοκκινα σημαδακια απο σπυρακια.Θα ηθελα να το δοκιμασω...Ωραιο ποστ!

    http://ellakibeauty.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB