Review # 5: Clinique Σύστημα Περιποίησης 3-Step

Κυριακή 16 Ιουνίου 2013 3 σχόλια
Ένα ακόμα review για ένα ακόμα αγαπημένο προϊόν της Clinique. Πρόκειται για το γνωστό σε όλους (πιστεύω δηλαδή) 3-Step System. Το χρησιμοποιώ εδώ και αρκετό καιρό και αυτό πρέπει να είναι το τρίτο σετ προϊόντων που αγοράζω. 


Πληροφοριακό να σας πω ότι το δέρμα μου είναι μικτό προς λιπαρό με μια μικρή τάση για σπυράκια, οπότε χρησιμοποιώ και το αντίστοιχο 3-Step (Νο 3). 

Πάμε λοιπόν να το δούμε λίγο πιο αναλυτικά.


Σύμφωνα με την Clinique, στην ερώτηση τι είναι το Σύστημα Περιποίησης 3-Step μας απαντούν ότι "είναι ένα σύστημα καθαρισμού, απολέπισης και βασικής ενυδάτωσης για χρήση 2 φορές την ημέρα. Απευθύνεται σε όλους τους τύπους επιδερμίδας, ξηρές, λιπαρές ή μικτές. Το σύστημα περιποίησης 3-Step μπορεί να βοηθήσει κάθε επιδερμίδα να γίνει μια τέλεια επιδερμίδα. Είναι απλό! 3 προϊόντα, 3 λεπτά, 2 φορές την ημέρα!!".
Είναι επίσης δοκιμασμένο έτσι ώστε να μην προκαλεί αλλεργίες και δεν περιέχει άρωμα.

Για να περάσουμε τώρα σε κάθε βήμα χωριστά.

1ο Βήμα: Καθαρισμός με το Liquid Facial Soap (mild)


"Οι δερματολόγοι της Clinique πιστεύουν ότι δεν υπάρχει πιο αποτελεσματικός καθαρισμός από το σαπούνι. Οι αποκλειστικές συνθέσεις του Liquid Facial Soap Mild και Extra Μild έχουν εμπλουτιστεί με μαλακτικούς παράγοντες για να καταπραΰνουν τις ξηρές και πολύ ξηρές επιδερμίδες. Η σύνθεση του Oily skin είναι μη λιπαρή και περιέχει μενθόλη για να εξυγιαίνει και να καθαρίζει τη λιπαρή επιδερμίδα. Όλα τα προϊόντα δημιουργούν απαλό αφρό κατά τη χρήση, ξεβγάζονται εύκολα και δεν αφήνουν κατάλοιπα."
Το συγκεκριμένο υγρό σαπούνι μπορώ να πω ότι μου αρέσει πολύ. Κάνει ωραίο αφρό και καθαρίζει πολύ καλά την επιδερμίδα μου.  Φυσικά δεν προορίζεται για ντεμακιγιάζ. Το χρησιμοποιώ πάντα αφού έχω αφαιρέσει το μακιγιάζ μου με τα αντίστοιχα προϊόντα. 

2ο Βήμα: Απολέπιση με την Clarifying Lotion (3)


"Η απολέπιση είναι ο βασικός μηχανισμός ανανέωσης της επιδερμίδας. Γι' αυτό και η σχεδιασμένη από δερματολόγους Clarifying Lotion κάνει τη διαφορά. Απομακρύνει απαλά τα επιφανειακά νεκρά κύτταρα και αποκαλύπτει μια καθαρή  και απαλή επιδερμίδα. Επιταχύνει το ρυθμό ανανέωσης κυττάρων αφήνοντας την επιδερμίδα τέλεια προετοιμασμένη για να δεχτεί ενυδάτωση. "
Η ελαφριά απολέπιση που προσφέρει η συγκεκριμένη λοσιόν, νομίζω πως κάνει και τη διαφορά στο δέρμα μου. Βέβαια μετά την εφαρμογή της νιώθω ένα μικρό τραβηγματάκι το οποίο όμως δε με ενοχλεί γιατί στη συνέχεια ακολουθεί το βήμα  της ενυδάτωσης. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει έντονη,για εμένα, μυρωδιά οινοπνεύματος που όμως ευτυχώς εξαφανίζεται αμέσως.

3ο Βήμα: Βασική Ενυδάτωση με την Dramatically Different Moisturizing Gel


"Μια ενυδατωμένη επιδερμίδα δεν είναι απλά μια απαλή και υγιής επιδερμίδα. Είναι μια επιδερμίδα περισσότερο ικανή να κρατάει μακριά τις εξωτερικές επιθέσεις, αφού η υδρολιπιδική της ασπίδα είναι δυνατή. Η Dramatically Different Moisturizing Gel παρέχει τη φυσική υγρασία που χρειάζεται μια υγιής επιδερμίδα. (Ναι ακόμα και οι λιπαρές επιδερμίδες χρειάζονται υγρασία και ενυδάτωση). Οι δερματολογικά σχεδιασμένες συνθέσεις βοηθούν κάθε επιδερμίδα να γίνει πιο απαλή, πιο λαμπερή και βελτιώνουν την υφή της."
Η συγκεκριμένη κρέμα σε μορφή gel προσφέρει την απαραίτητη ενυδάτωση στην επιδερμίδα μου. Πολλές φορές μετά από αυτή δεν χρειάζομαι καμία άλλη ενυδάτωση. Όταν όμως νιώθω ότι το δέρμα μου το χρειάζεται, προσθέτω και την αγαπημένη μου ενυδατική από πάνω, χωρίς να νιώθω το δέρμα μου παραφορτωμένο με κρέμες. Φυσικά τώρα το καλοκαίρι βάζω πάντα μετά την αντηλιακή μου κρεμούλα.


Γενικά η συγκεκριμένη σειρά προϊόντων της Clinique με έχει αφήσει πολύ ευχαριστημένη. 
Από όταν ξεκίνησα να τη χρησιμοποιώ παρατήρησα, τόσο εγώ όσο και οι γύρω μου, αλλαγή στο πρόσωπό μου. Έδειχνε πιο φωτεινό και φυσικά πιο καθαρό!!!
Σίγουρα θα την αγοράσω ξανά και ξανά γιατί είναι μια σειρά προϊόντων που πάντα γυρίζω σε αυτά ανεξάρτητα από το τι άλλα θα χρησιμοποιήσω στο ενδιάμεσο.

Φιλιά!!
Αθηνά


3 σχόλια:

  • Athina είπε...

    Δυστυχώς έχει περάσει καρός κ δεν θυμάμαι τιμή αλλά στο site της Clinique θα βρεις ενδεικτικές τιμές. Είναι λίγο τσιμπημένο η αλήθεια είναι...

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB