My Empties #1

Παρασκευή 18 Ιανουαρίου 2013 4 σχόλια
Hello!!

Στο σημερινό μου post θα σας μιλήσω για τα προϊόντα που τελείωσα τους τελευταίους λίγους μήνες. Δεν ξέρω αν ακούγεται χαζό αλλά νιώθω μεγάλη ικανοποίηση κάθε φορά που τελειώνω ένα προϊόν, ιδιαίτερα αν πρόκειται για προϊόν makeup. 
Τώρα λοιπόν που έχω τελειώσει αυτά τα προϊόντα νομίζω πως είναι και η κατάλληλη στιγμή για να κάνω και ένα μικρό review, γιατί πιστεύω ότι ένα προϊόν  μπορείς να το αξιολογήσεις σωστά μόνο  όταν το έχεις χρησιμοποιήσει αρκετά. Κάποια προϊόντα βέβαια δε χρειάζεται να τα τελειώσεις για να καταλάβεις αν είναι καλά ή όχι, φαίνονται από τις πρώτες εφαρμογές.

Ξεκινάμε λοιπόν...

1. Sunsilk co - creations μάσκα μαλλιών για τέλεια λείανση.

Τη συγκεκριμένη μάσκα μαλλιών την είχα πάρει μαζί με το σαμπουάν και το κοντίσιονερ της ίδιας σειράς και ο συνδυασμός τους με άφησε πολύ ικανοποιημένη και γι' αυτό συνέχισα να τη χρησιμοποιώ  και μόνη της (με διαφορετικό σαμπουάν). Κάθε φορά που τη χρησιμοποιούσα (1 φορά την εβδομάδα περίπου) ένιωθα τα μαλλιά μου πιο απαλά και λεία και φυσικά με πολύ ωραίο άρωμα. Επειδή τα μαλλιά μου είναι λίγο λιπαρά μπορώ να πω ότι τα έκανε να δείχνουν  πιο λαμπερά  για μεγαλύτερο διάστημα.

2. Moringa Body Scrub - The Body Shop.

Υπέροχο scrub σώματος , το οποίο σίγουρα θα αγοράσω ξανά. Θέλω όμως να δοκιμάσω και άλλα αρώματα γιατί το συγκεκριμένο αν και ωραίο μου φάνηκε λίγο ιδιαίτερο.

3. Clinique Take the Day Off makeup remover for lids, lashes & lips.

Μου αρέσει πάρα πολύ το συγκεκριμένο ντεμακιγιάζ ματιών γιατί δεν ερεθίζει τα μάτια μου και χρειάζεται λίγη ποσότητα για να ξεβαφτούν τα μάτια μου. Επιπλέον η συσκευασία του είναι πολύ πρακτική για όταν ταξιδεύεις καθώς το καπάκι κλείνει με τέτοιο τρόπο που δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το αν θα σου χυθεί. 

4. Estee Lauder Daywear Advanced multi-protection anti-oxidant creme SPF 15 for normal / combination skin.

Η ενυδατική μου κρέμα την οποία και λατρεύω. Κατά καιρούς έχω δοκιμάσει και άλλες κρέμες αλλά πάντα επιστρέφω σε αυτή. Έχει ένα ελαφρύ άρωμα και αφήνει μια αίσθηση δροσιάς και ενυδάτωσης στο πρόσωπό μου. Τώρα που μου τελείωσε είναι ευκαιρία να δοκιμάσω και κάποια δείγματα από άλλες κρέμες που έχω αλλά σίγουρα θα εφοδιαστώ με μια ακόμα συσκευασία από αυτήν.

5. Sephora Monoi Creamy Body Wash.

Τώρα τελευταία ξεκίνησα να χρησιμοποιώ τα body wash της Sephora και μέχρι στιγμής είμαι ικανοποιημένη. Αυτό είναι το 2ο που τελειώνω. Πριν είχα ένα με άρωμα λεμόνι και τώρα έχω ένα με φράουλα. 

6. Clinique Liquid facial Soap oily skin formula. 

Πρόκειται για το step-1 από το 3-Step της Clinique που χρησιμοποιώ. Το χρησιμοποιούσα καθημερινά και κάθε φορά ένιωθα μια φρεσκάδα στο πρόσωπό μου που ολοκληρωνόταν με τα άλλα δύο προϊόντα της σειράς. Τώρα χρησιμοποιώ το Anti - Blemish Solutions (3-Step) της Clinique αλλά δεν είμαι αρκετά ικανοποιημένη οπότε θα επιστρέψω στο κλασικό 3-Step.

7. Clinique Butter shine Lipstick in No 457 Cherry Quartz.
               

Πρόκειται για ένα πολύ ενυδατικό κραγιόν σε κερασί απόχρωση για το οποίο στεναχωρήθηκα όταν μου  τελείωσε. Το έχω πολλά χρόνια και δεν ξέρω αν η Clinique συνεχίζει να το βγάζει. Αν το βρω πάντως σίγουρα θα το ξαναπάρω.

8. Clinique Anti - Blemish Solutions liquid makeup in 02 fresh ivory.

Το αγαπημένο μου makeup ever! Δεν ξέρω και εγώ ποιο μπουκαλάκι είναι αυτό που τελείωσα τώρα. Είναι ένα ελαφρύ makeup  και αφήνει ένα φυσικό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα μου. Με βοηθάει με τα λίγα σπυράκια που έχω και εξαφανίζει την ερυθρότητα που εμφανίζεται ορισμένες φορές. Η κάλυψή του είναι μέτρια  αλλά μπορεί να γίνει και περισσότερη όταν χρειάζεται. Ένα καινούργιο μπουκαλάκι βρίσκεται ήδη ανάμεσα στα καλλυντικά μου.

9. Estee Lauder Take it away total makeup remover.

Ευτυχώς που το συγκεκριμένο το είχα σε travel size και δεν είχα αγοράσει την κανονική συσκευασία. Δε με ικανοποίησε καθόλου. Όση ώρα και αν έκανα μασάζ σε στεγνό δέρμα, όπως έλεγε, όταν το ξέπλενα πάντα είχε μείνει αρκετό από το makeup μου στο πρόσωπο.

10. Clinique Pore minimizer refining serum.

 Ούτε ναι αλλά ούτε και όχι. Δεν είδα κάποια μεγάλη διαφορ΄αστο πρόσωπό μου. Ίσως βέβαια να χρειαζόταν περισσότερο καιρό για να δείξει αποτέλεσμα. Πάντως η επιδερμίδα έμενε απαλή και χωρίς γυαλάδα.

Αυτά ήταν τα προϊόντα που τελείωσα πρόσφατα.
Έχετε χρησιμοποιήσει κάποιο από αυτά και αν ναι ποια είναι η γνώμη σας; 

Υ.Γ. : Συγγνώμη για τις φωτογραφίες. Υπόσχομαι να βελτιωθώ στο άμεσο μέλλον...


Φιλιά!!
Αθηνά







4 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Ρε εντάξει άμα σου πω ότι και εγώ περιμένω πως και πως να τελειώσω προιόντα για να κάνω το πρώτο empties post ever.... χαχαχα

    πολύ ωραία όλα!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB