Αγοράζοντας κόκκικο κραγιόν...

Τετάρτη 17 Οκτωβρίου 2012 0 σχόλια

Hello!!

 Κόκκινο κραγιόν.... 

Τι μπορεί να πει κανείς γι' αυτό... Είναι τόσο αγαπημένο από όλες αλλά και τόσο δύσκολο να επιλέξουμε το "σωστό" κόκκινο και να φορεθεί σωστα ώστε να δείχνει τέλειο πάνω μας... 


Εδώ δε σκοπεύω να ασχοληθώ ούτε με την επιλογή της τέλειας απόχρωσης αλλά ούτε και με τον τρόπο εφαρμογής του.
Θέλω να αναφερθώ στο τι πρέπει να προσέχουμε όταν αγοράζουμε ένα κόκκινο κραγιόν!!

Ξεκινάμε λοιπόν:

α. Το κόκκινο χρώμα τραβαέι την προσοχή στα χείλη και το υπόλοιπο πρόσωπο μπορέι ναδείχνει πολύ χλωμό. Όταν αγοράζουμε λοιπόν κόκκινο κραγιόν και το δοκιμάζουμε στο κατάστημα κοιτώντας στον καθρέφτη, αρχίζουμε συνήθως να παραπονιόμαστε για το πόσο χλωμή είμαστε ή για τους μαύρους κύκους που έχουμε. Επομένως κρατάμε ισορροπημένο το υπόλοιπο μακιγιάζ όταν δοκιμάζουμε ένα νέο κόκκινο κραγιόν. Είναι καλό να φοράμε μάσκαρα, λίγο concealer ή/και foundation και λίγο bronzer ή ρουζ στα μάγουλα. Με αυτό τον τρόπο θα παρατηρήσουμε μόνο το χρώμα στα χείλη χωρίς να κριτικάρουμε το υπόλοιπο πρόσωπό μας.

β. Φορέστε κάτι απλό, όπως ένα σκέτο μαύρο μπλουζάκι. Δεν είναι τυχαίο που οι περισσότερες εταιρείες καλλυντικών ντύνουν το προσωπικό τους στα μαύρα. είναι συνήθως ο σωστός τρόπος για αν ελέγξεις το σωστό χρώμα σε ένα καλλυντικό.

γ. Πάμε για ψώνια έχοντας καλή διάθεση και θετική ενέργεια!!

δ. Αν αγοράζετε κόκκινο κραγιόν για κάποια ειδική περίσταση, σκεφθείτε τι θα φορέσετε και τι είδους κόκκινο θα του ταίριαζε. Επίσης καλό είναι να έχετε καταλήξει στο ανα θέλετε ένα sheer ή stain color ή αν προτιμάτε ένα κλασικό ματ χρώμα. Ίσως πάλι να νιώθετε καλύτερα με ένα κόκκινο gloss.

Αυτά από εμένα και ...καλά ψώνια!!

Φιλιά !!
Αθηνά


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB