Review #37 - Bourjois 123 Perfect CC Cream & CC Eye Cream

Δευτέρα 25 Μαΐου 2015 3 σχόλια
Οι βάσεις για το πρόσωπο είναι από τα αγαπημένα μου προϊόντα για δοκιμή. Είτε πρόκειται για foundation, tinted moisturizer είτε για BB ή CC, εγώ είμαι πάντα πρόθυμη.
Όταν πρωτοκυκλοφόρησε η 123  Perfect CC Cream της Bourjois μαζί με την αντίστοιχη CC Eye Cream έσπευσα να τη δοκιμάσω αμέσως και ευτυχώς δεν απογοητεύτηκα.


123 Perfect CC Cream όπως λέει και το όνομά της διορθώνει και τελειοποιεί την επιδερμίδα χαρίζοντάς της ενυδάτωση και λάμψη. Περιέχει 3 χρωστικές που συνδυάζονται για να δώσουν ένα φρέσκο και φωτεινό αποτέλεσμα. Συγκεκριμένα ροδακινή για τη θαμπάδα, πράσινο για τις κοκκινίλες και λευκό για τα μαύρα σημάδια. Έχει επίσης ελαφριά σύνθεση και απλώνεται πολύ εύκολα στην επιδερμίδα. 


Απλά τη λατρεύω! Εντυπωσιάστηκα από την κάλυψη που παρέχει καθώς δεν το περίμενα αφού πρόκειται για μια CC με αρκετά ρευστή υφή. Καλύπτει πάρα πολύ καλά κοκκινίλες και σημαδάκια. Επιπλέον έχει και πολύ καλή διάρκεια και αν και μικρό για τα δεδομένα μου έχει και SPF 15.


Περνάμε τώρα στο concealer της σειράς 123 Perfect. Βοηθάει στην κάλυψη των ατελειών και των μαύρων κύκλων, λειαίνει τις λεπτές γραμμές, καταπραΰνει το πρήξιμο και ταυτόχρονα χαρίζει λάμψη στο βλέμμα. Πολλά δεν είναι; Έτσι νομίζω. Για εμένα έχει μέτρια κάλυψη και δίνει λάμψη και φωτεινότητα στο βλέμμα. Ένα πράγμα όμως με έχει διχάσει και αυτό είναι η συσκευασία. Είναι ένα twist up τύπου μολύβι και αυτό μου αρέσει πολύ. Έχει απλικατέρ από σιλικόνη, το οποίο ενώ σου αφήνει μια πολύ ωραία αίσθηση από την άλλη εγκλωβίζει το προϊόν στην άκρη του και ξεραίνεται καθιστώντας τη χρήση του την επόμενη φορά λίγο δύσκολη. Για αυτό το λόγο δεν το χρησιμοποιώ κατευθείαν από τη συσκευασία αλλά βάζω λίγο προϊόν στο χέρι μου. Σε γενικές γραμμές μου αρέσει αλλά δε νομίζω να το αγοράσω ξανά καθώς δεν κάνει κάτι παραπάνω από την CC Cream.

Ολοκληρώνοντας να αναφέρω ότι η CC Cream μου άρεσε πάρα πολύ και θα την αναζητήσω άμεσα τώρα που μου τελείωσε. Όσο για το concealer, μμμ.. νομίζω πως απλά θα το προσπεράσω τελικά.

Έχετε δοκιμάσει κάτι από τα  δύο;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




3 σχόλια:

  • Stevista είπε...

    Δεν έχω δοκιμάσει τίποτα από τα δύο, αλλά με έψησες για τη cc cream, αφού λες ότι έχει και καλή διάρκεια! Τι τύπο δέρματος έχεις; Φιλάκια πολλά Αθηνά :) x

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB