Αγαπημένα Απριλίου 2015!

Τρίτη 5 Μαΐου 2015 2 σχόλια
Γεια σας! Γεια σας!

Πέρασε και ο Απρίλιος και οδεύουμε με μεγάλη ταχύτητα προς το καλοκαίρι! Ο Απρίλιος είναι από τους αγαπημένους μου μήνες καθώς λίγο το ότι φτιάχνει ο καιρός, λίγο το ότι είναι τα γενέθλιά μου αυτό το μήνα...

Ας αφήσουμε όμως τα λόγια και ας δούμε τι ξεχώρισα το μήνα που μας πέρασε.


Ο Korres έβγαλε νέα αρώματα σε body lotions και body sprays και φυσικά δε μπόρεσα να αντισταθώ όταν μύρισα το Apple Blossom body milk. Είναι απλά καταπληκτικό. Μυρίζει πολύ όμορφα, μήλο φυσικά και ενυδατώνει καλά την επιδερμίδα καθώς περιέχει αμυγδαλέλαιο, αλόη και βούτυρο  Karite, μεταξύ άλλων.
Άλλο ένα προϊόν του Korres αλλά αυτή τη φορά άρωμα. Είναι ένα άκρως καλοκαιρινό για εμένα άρωμα καθώς είναι πολύ δροσερό και έχει και μεγάλη διάρκεια (σε μένα τουλάχιστον). Ο λόγος για το White tea, Bergamot & Freesia EDT
Περνάμε σε βερνίκια νυχιών και συγκεκριμένα στο Bamboo White από Nails inc και τη σειρά της Victoria Beckham. Είναι ένα πολύ όμορφο nude ροζ χρώμα με πολύ καλή διάρκεια.
Σειρά έχουν τα χείλη και το περίφημο Cream Lip Stain των Sephora στην απόχρωση 3, ένα ωραίο ροζ - φούξια χρώμα, ιδανικό για τώρα που καλοκαιριάζει. 
Κι άλλος Korres αλλά αυτή τη φορά στη μορφή μάσκας ματιών. Πρόκειται για μια δροσερή μάσκα ματιών με αγγούρι που αναζωογονεί την περιοχή των ματιών.
Συνεχίζω με ένα ακόμα προϊόν περιποίησης προσώπου που προσφέρει δροσιά και ενυδάτωση. Πρόκειται για το Beauty Elixir της Caudalie, ιδανικό ως toner μετά τον καθαρισμό αλλά και για όλες τις ώρες της ημέρας.
Για το τέλος άφησα ένα βιβλίο που διάβασα τον Απρίλιο και μου άρεσε πολύ. Μιλάω για το The Glam Guide της διάσημης youtuber Fleur de Force. Πολύ καλό βιβλίο που διαβάζεται πολύ ευχάριστα και περιέχει πολύ ωραίες συμβουλές αλλά και ιδέες για ομορφιά, μόδα, διατροφή και πολλά άλλα. 

Αυτά για τον Απρίλιο. Για να δούμε τι θα μας φέρει και ο Μάιος.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά  


2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    πολυ ωραια τα αγαπημενα σου!! θελω να δοκιμασω το αρωματακι !!! :)) φιλιαα απο http://mycolorsecrets.blogspot.gr :*

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB