Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2015!!

Σάββατο 7 Μαρτίου 2015 5 σχόλια
Ο Φλεβάρης και αν φλεβίσει καλοκαίρι θα μυρίσει αλλά και Μάρτης γδάρτης κλπ.
Μπορεί να έχουμε μπει στην Άνοιξη αλλά ο καιρός ακόμα δε μας έχει αφήσει να το καταλάβουμε. Τι να κάνουμε, υπομονή...
Προς το παρόν πάμε να δούμε τι ξεχώρισα για το μήνα Φεβρουάριο που μας αποχαιρέτησε την προηγούμενη εβδομάδα.

Θα ξεκινήσω με κάτι non - beauty.  Εδώ και καιρό έχω αρχίσει να ακούω μουσική μέσω της εφαρμογής Spotify. Μέσα στο Φλεβάρη μετέτρεψα το λογαριασμό μου σε premium και από τότε έχω ξετρελαθεί μαζί του. Σου δίνει τόσες πολλές δυνατότητες και επιλογές με πιο σημαντική για εμένα τη δυνατότητα να ακούω την αγαπημένη μου μουσική οπουδήποτε χωρίς να χρειάζεται να έχω σύνδεση internet. Αρκετά όμως με αυτό.

Πάμε επιτέλους τώρα και στα beauty αγαπημένα του μήνα.


Λίγα προϊόντα για αυτό το μήνα και τα περισσότερα είναι προϊόντα χειλιών. 

Δε φαίνεται καλά στη φωτογραφία αλλά είναι από τις αγαπημένες μου make up bags. Αυτό το ροζ νεσεσέρ με το πολύ θετικό μήνυμα είναι από τη συλλογή της γνωστής youtuber Zoella και έχει το κατάλληλο μέγεθος για χωράει όλα όσα χρειάζεσαι για το μακιγιάζ σου και όχι μόνο. Στα συν του και το γεγονός ότι το υλικό του είναι τέτοιο που μπορεί πολύ εύκολα να καθαριστεί σε περίπτωση ατυχήματος. 

Το έχω αγοράσει καιρό αλλά άρχισα τον τελευταίο μήνα να το χρησιμοποιώ. Μιλάω για το foundation  Stay Matte από Rimmel. Όπως λέει και το όνομα του έχει ματ τελείωμα και αφήνει στο δέρμα μου μια βελούδινη αίσθηση που μου αρέσει πολύ. Έχει πολύ καλή κάλυψη χωρίς να το νιώθω βαρύ στην επιδερμίδα μου. Η υφή του είναι σαν mousse και μου αρέσει πού η συσκευασία του είναι σε σωληνάριο. Λόγω της υφής του το απλώνω με τα χέρια και δίνει ένα πολύ καλό αποτέλεσμα.

Τον τελευταίο καιρό νιώθω το δέρμα μου αφυδατωμένο, οπότε έχω επικεντρωθεί στην ενυδάτωση του. Σε αυτό με βοηθάνε πολύ οι μάσκες προσώπου. Μία από τις αγαπημένες μου αυτή την περίοδο είναι η Moisture Surge Overnight Mask από Clinique. Απλώνω το βράδυ μια πλούσια στρώση στην επιδερμίδα μου και το πρωί το δέρμα μου είναι απαλό και ενυδατωμένο. Μου αρέσει πολύ και θα την αναζητήσω και σε full size.


Τα συγκεκριμένα τρία προϊόντα για τα χείλη έγιναν (και συνεχίζουν να είναι) οι καλύτεροι μου φίλοι. Πρώτη φορά δοκίμασα κραγιόν της Golden Rose και μου άρεσε πολύ, Το συγκεκριμένο είναι από τη σειρά velvet mattes στην απόχρωση 09. Είναι ένα πολύ όμορφο ροζ χρώμα, ότι πρέπει για πρωί. Αν και ματ δεν είναι καθόλου ξηρό στα χείλη και έχει πολύ καλή διάρκεια.  Θέλω να δοκιμάσω σίγουρα και άλλες αποχρώσεις. 
Για τα Rouge Edition Velvet της Bourjois έχω μιλήσει και παλιότερα (δες εδώ). Τα θεωρώ από τα καλύτερα liquid lipsticks που έχω δοκιμάσει. Έχουν πάρα πολύ καλή διάρκεια, δεν ξηραίνουν τα χείλη και οι αποχρώσεις τους είναι απλά υπέροχες. Έχω έχω την 11 So Hap' pink και την 07 Nude-ist, ένα ροζ και ένα nude αντίστοιχα.

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από αυτά;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά





5 σχόλια:

  • our beauty wonderland είπε...

    Πολύ όμορφο post! Τα υγρά κραγιόν της Bourjois όντως τέλεια (αν και μυρίζουν λιγάκι άσχημα.) Το νεσεσέρ της Zoela απλά το ζηλέψαμε!

  • Stevista είπε...

    Άστα μας τα έχει κάνει μούσκεμα ο καιρός! Ωραίο το κραγιονάκι από golden rose, δεν το έχω! Πρόσφατα τσίμπησα μερικές αποχρώσεις και ανυπομονώ να τις δοκιμάσω! Μακάρι να βγάλουν κι άλλα χρώματα :) x

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB