Look Fantastic Beauty Box February 2015

Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 1 σχόλια
Η νέα μου αγάπη στα beauty boxes, όπως ίσως να έχετε καταλάβει, ακούει στο όνομα Look Fantastic.


Στο beauty box του Φεβρουαρίου υπήρχαν 6 προϊόντα από τα οποία τα 2 ήταν full size και τα υπόλοιπα 4 travel size.


Αρκετά ενδιαφέροντα τα προϊόντα αυτού του μήνα τόσο από εταιρείες που ήδη γνωρίζω και αγαπώ (βλ. Κορρές) όσο και από νέες που θέλω να δοκιμάσω.


Πρώτο κάνει την εμφάνισή του το γνωστό σε όλους Maroccanoil Treatment, ένα λαδάκι για τα μαλλιά που τα ενυδατώνει και τα περιποιείται βοηθώντας ταυτόχρονα στη μείωση του φριζαρίσματος αλλά και στο ξεμπέρδεμα, χαρίζοντας λάμψη στα μαλλιά.


Συνεχίζω με το πολυχρηστικό soothing balm της εταιρείας Dr. Pawpaw, το οποίο ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω καθώς έχω ακούσει αρκετά γι' αυτό. Είναι ένα balm που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στα χείλη, τα μαλλιά και φυσικά οπουδήποτε αλλού πάνω στο δέρμα. Περιέχει πολλά φυσικά συστατικά μεταξύ των οποίων και paw paw (το οποίο δεν ξέρω πως είναι στα ελληνικά αλλά είναι φρούτο). 


Γνωστός και αγαπημένος Κορρές για τη συνέχεια. Γαλάκτωμα σώματος με κίτρο σε μια πολύ χαριτωμένη συσκευασία και μια πολύ δροσερή και ευχάριστη μυρωδιά κίτρου. Νομίζω ότι εδώ τα λόγια είναι περιττά.


Άλλο ένα προϊόν που ανυπομονώ να χρησιμοποιήσω. Πρόκειται για το Sea Mud Deep Cleansing Bar από Erno Laszlo. Ένα σαπούνι που καθαρίζει  και απολεπίζει αφήνοντας το δέρμα απαλό. Είναι 97% φυσικό απολεπιστικό μαύρο σαπούνι που βελτιώνει τη συνολική εικόνα του δέρματος λόγω των θεραπευτικών ιδιοτήτων της λάσπης από τη  Μαύρη Θάλασσα που περιέχει. Για να δούμε...


Σειρά έχει το Illuminating Primer SPF 15 της Monu Professional Skincare. Ένα primer που παρέχει μια "αψεγάδιαστη" βάση για το make up. Μειώνει την εμφάνιση των ατελειών και χαρίζει μια ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα έτοιμη να δεχτεί το foundation.Στα συν του το ότι περιέχει και SPF 15.


Για το τέλος έχουμε ένα lip liner από την εταιρεία bellapierre cosmetics mineral make up. Την εταιρεία αυτή δεν τη γνωρίζω καθόλου αλλά το μολυβάκι για τα χείλη φαίνεται πολύ καλό αν και θα ήθελα μια διαφορετική απόχρωση. Η απόχρωση του είναι η 01 Natural αλλά είναι αρκετά σκούρα για έμενα.


Πώς σας φάνηκε;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά










1 σχόλια:

  • Stevista είπε...

    Με γεια :) Χμμμ.... έτσι κι έτσι μου φάνηκε το κουτί για να είμαι ειλικρινής! Περίμενα να έχει καλύτερα προϊόντα μέσα και λίγο περισσότερο μακιγιάζ! Πόσο κόστισε; x

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB