Lookfantastic Beauty Box November 2014

Τετάρτη 14 Ιανουαρίου 2015 1 σχόλια
Επέστρεψα με ένα ακόμα unboxing. Αυτή τη φορά την τιμητική του έχει το beauty box του Lookfantastic.com για το μήνα Νοέμβριο. Κάθε μήνα εξαντλείται σχεδόν αμέσως και δεν το προλαβαίνω. Είναι από τα μόνα beauty boxes που περιμένω με αγωνία για να δω τι περιέχει.


Αυτή τη φορά το κουτάκι μου περιέιχε 6 προϊόντα, εκ των οποίων τα δύο είναι full size και τα υπόλοιπα 4 travel sizes.
Πάμε να τα δούμε λοιπόν...


  • Hand Chemistry. Πρόκειται για μια κρέμα χεριών, η οποία διαφέρει από τις συνηθισμένες. Εκτός από ενυδάτωση υπόσχεται ότι προσφέρει και αντιρυτιδικές ιδιότητες εμφανίζοντας ορατά αποτελέσματα μέσα σε 11 ημέρες. Για να δούμε...
  • Eve Lom Cleanser. Καθαριστικό προσώπου σε μορφή balm. Ίσως το καλύτερο cleanser, σύμφωνα με πολλούς. Αφαιρεί το μακιγιάζ, ακόμα και το αδιάβροχο και καθαρίζει σε βάθος το δέρμα από όλους τους ρύπους και τις ακαθαρσίες. Ανυπομονώ,,,
  • Glam Glow - Youthmud Tinglexfoliate treatment. Δοκιμασμένη και πολύ αγαπημένη. Χαίρομαι που την απέκτησα και σε travel size, Καθαρίζει και φρεσκάρει την επιδερμίδα δίνοντάς της λάμψη μέσα σε μόλις 10 λεπτά.
  • New cid cosmetics - Lip & cheek tint in Strawberry souffle. Πρόκειται για chubby pencil που δίνει χρώμα σε χείλη και μάγουλα. Η δική μου απόχρωση είναι ένα πολύ όμορφο φραουλί χρωματάκι.
  • Monu - Recovery Balm. Κρέμα προσώπου με ιδιαίτερες καταπραϋντικές ιδιότητες. Ανακουφίζει το ευαίσθητο και στρεσαρισμένο δέρμα χαρίζοντας του προστασία και ενυδάτωση.
  • Nuxe - Nuxellence Jeunesse. Κρέμα με αντιρυτιδικές ιδιότητες από την αγαπημένη μας γαλλική εταιρεία. Στόχος του να "επαναφορτίσει" την επιδερμίδα και να της προσφέρει την ενυδάτωση και την λάμψη που χρειάζεται.
P.S.: Δες και το προηγούμενο Lokkfantastic Beauty Box Unboxing εδώ.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB