Αγαπημένα προϊόντα Νοεμβρίου 2014!!

Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014 3 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!

Πάει και ο Νοέμβριος... και δε λέει να χειμωνιάσει ακόμα...
Τελοσπάντων...
Για να δούμε τι προϊόντα ξεχώρισα αυτό το μήνα;

Ο Νοέμβριος ήταν για μένα ένας μήνας που δοκίμασα και μου άρεσαν νέα προϊόντα για το μακιγιάζ.





Όταν πήγα πριν ένα μήνα περίπου στα Sephora για να αντικαταστήσω την αγαπημένη μου Bottom Lash Mascara από Clinique (δες review εδώ), με λύπη μου ανακάλυψα ότι δεν κυκλοφορεί πια. Η σύμβουλος της Clinique μου πρότεινε όμως την Lash power η οποία μπορεί να μην είναι σχεδιασμένη αποκλειστικά για τις κάτω βλεφαρίδες αλλά κάνει πολύ καλά τη δουλειά της. Έχει σχετικά μικρό βουρτσάκι που διευκολύνει την εφαρμογή. Όσο για τις πάνω βλεφαρίδες, τις διαχωρίζει πολύ καλά, τους δίνει μήκος και κάποιο όγκο.
Σε μια άλλη μου βόλτα, αυτή τη φορά από τον KORRES σε μια αναζήτηση δώρου, είπα να κάνω και σε εμένα ένα δωράκι. Διάλεξα ένα κραγιόν από τη σειρά Mango butter στην απόχρωση Purple (24). Βέβαια δεν το λες και μωβ, μάλλον προς το berry. Ότι πρέπει για αυτή την εποχή και για κάθε μέρα. Είναι πολύ ενυδατικό και απλά με έχει ξετρελάνει.
Τελευταία βόλτα (σας το υπόσχομαι), αυτή τη φορά στο γνωστό bazaar  από όπου διάλεξα δύο πραγματάκια από MAC που ήξερα ότι δε θα με απογοητεύσουν. Η σκιά είναι η Trax με velvet τελείωμα και είναι ένα πολύ όμορφο μωβ χρωματάκι με χρυσούς ιριδισμούς που δίνουν λάμψη στο βλέμμα. Το ρουζ είναι το Sea me, hear me και προέρχεται από την LE συλλογή Alluring Aquatic. Πρόκειται για ένα πολύ ευκολοφόρετο ρουζ, το οποίο απλώνεται πολύ εύκολα.


Όλο βόλτες έκανα μάλλον το Νοέμβριο...
Χι, χι, χι...

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά

3 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Τα κραγιόν του Κορρέ από τη συγκεκριμένη σειρά είναι όντως πολύ ωραία! Αν και δεν κρατάνε πολύ αλλά είναι πολύ ενυδατικά και γι'αυτό μου άρεσε κι εμένα!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB