Αγαπημένα Απριλίου - Μαϊου 2014!!

Κυριακή 8 Ιουνίου 2014 2 σχόλια
Καλησπέρα, καλησπέρα!!!

Πέρασε ο Απρίλης, πέρασε και ο Μάης και αγαπημένα μήνα πουθενά....
Τώρα δε θα μου τη γλιτώσει... 
Αυτό το τελευταίο δίμηνο είχα πολύ τρέξιμο με διάφορα πραγματάκια, οπότε δεν είχα και τον απαιτούμενο χρόνο για να δοκιμάσω νέα προϊόντα. Ξεχώρισα όμως ορισμένα και πάμε να τα δούμε μαζί αμέσως!!


Στο μακιγιάζ μου χρησιμοποιούσα τα ίδια και τα ίδια προϊόντα αλλά δύο ήταν αυτά που μου έκαναν το μαγικό κλικ. Καταρχήν για βάση χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά την CC Cream της Bourjois, η οποία προσφέρει πολύ καλή, για μένα, κάλυψη και χαρίζει λαμπερή επιδερμίδα (θα ακολουθήσει αναλυτικό review). Η απαλή χρυσή σκιά από Dior (απόχρωση 530) ήταν το ιδανικό highlighter για την εσωτερική γωνία των ματιών μου ώστε να φωτίζει το βλέμμα μου. 
Για τα μαλλιά μου και συγκεκριμένα για το styling τους ανακάλυψα πριν λίγο καιρό άλλο ένα προϊόν από τη σειρά Thickening της Bumble & Bumble. Πρόκειται για το Thickening Mousse, τον οποίο χρησιμοποιώ πριν στεγνώσω τα μαλλιά μου και τους δίνει απίστευτο όγκο που διαρκεί. Τι κρίμα που είναι αρκετά ακριβό...
Περνάμε τώρα στην περιποίηση του προσώπου. Για τον καθημερινό καθαρισμό μου χρησιμοποιώ αυτά τα δύο προϊόντα και είμαι πολύ ευχαριστημένη. Κάνω ντεμακιγιάζ με το απαλό καθαριστικό της Klorane με ανθόνερο. Είναι κάτι σαν νεράκι micellaire αλλά έχει και το κάτι παραπάνω. Μετά από αυτό χρησιμοποιώ το Perfectly Clean multi - action cleansing gelee της Estee Lauder για το οποίο δεν έχω λόγια. Τέλος, μια με δύο φορές την εβδομάδα κάνω μια μάσκα προσώπου. Αυτό το διάστημα το χέρι μου πήγαινε συνεχώς προς την Glycolactic Radiance Renewal Mask της REN, η οποία χαρίζει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα.

Αυτά για τώρα!
Ραντεβού σύντομα (ελπίζω...)

Φιλιά!!
Αθηνά


2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    τη μασκα την ειχα δοκιμασει σε δειγματα και την ειχα αγαπησει...Ακομα δεν την εχω παρει σε φουλ μεγεθος γιατι ειναι λιγο ακριβη, αλλα αξιζει...Τη cc τη γλυκολοιταζα καιρο αλλα πιστευω δεν θα μου ταιριαξει γιατι εχω λιπαρο δερμα, μπορει να δοκιμασω την Cc για τα ματια της ιδιας σειρας

  • Τζίνα είπε...

    Η μάσκα είναι ήδη στη wishlist μου. Τώρα χρησιμοποιώ από michael todd αυτή με τηn παπάγια και το μάνγκο, που λένε ότι έχει παρόμοια αποτελέσματα με την glycolactic.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB