Αγαπημένα Φεβρουαρίου 2014 !!

Τρίτη 11 Μαρτίου 2014 4 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!

Κάλλιο αργά παρά ποτέ, δε λένε; 
Με λίγη καθυστέρηση λοιπόν, σήμερα θα μιλήσουμε για τα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα που μας πέρασε, δηλαδή για το Φεβρουάριο.

Έτοιμοι; Πάμε!!

Αυτό το μήνα ξεχώρισα 5 προϊόντα.

Για την περιποίηση των μαλλιών μου, μου άρεσε (και συνεχίζει να μου αρέσει) να χρησιμοποιώ την ΒΒ Creme της Pantene. Υπόσχεται ότι κάνει 7 πράγματα μεταξύ των οποίων είναι να προσφέρει δύναμη, λάμψη, απαλότητα, ενυδάτωση, ανθεκτικότητα κλπ. Τη χρησιμοποιώ σε βρεγμένα μαλλιά και ένα είναι σίγουρο, μόλις στεγνώσουν είναι πολύ απαλά!!
Το άρωμα της Chanel Chance eau tendre είναι πιστεύω γνωστό. Εγώ το έχω το sheer moisture mist και με έχει ξετρελάνει. Το χρησιμοποιώ σαν body spray και παρόλο που δεν διαρκεί για πολύ ώρα είναι ότι πρέπει για φρεσκάρισμα. 
Για να πλένω το πρόσωπο μου και να απομακρύνω κάθε ίχνος μακιγιάζ χρησιμοποιώ το Green gel cleanser από τη MAC. Έχω πάρει το travel size για να το δοκιμάσω. Μπορώ να πω ότι μου αρέσει αρκετά, καθαρίζει πολύ καλά το πρόσωπό μου και πολύ πιθανά θα το αναζητήσω και σε full size κάποια στιγμή.
Σε προϊόντα μακιγιάζ αυτό το μήνα χρησιμοποιούσα σχεδόν καθημερινά το μολύβι ματιών της Erre Due στην απόχρωση 03 πρόκειται δηλαδή για ένα πολύ ωραίο μωβ χρωματάκι. Όσο για τα χείλη, ανακάλυψα μια νέα αγάπη από τη MAC, το cremesheen lipstick στην απόχρωση Crosswires - ένα πολύ όμορφο ροζ χρώμα.

Αυτά για αυτό το μήνα!!
Τα λέμε σύντομα

Φιλιά!!
Αθηνά


4 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    τελεια ολα τα αγαπημενα σου..το gel απο τη mac θελω και γω πολυ να το δοκιμασω...η bb ειναι εξαιρετικη

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB