Review # 7: Clinique Turnaround Concentrate radiance renewer

Σάββατο 27 Ιουλίου 2013 5 σχόλια
Συνεχίζουμε λοιπόν με ένα ακόμα review. Αυτή τη φορά μιλάμε για το Turnaround Concentrate  radiance renewer της Clinique. 

Όταν το χρησιμοποίησα εγώ ονομαζόταν Turnaround Concentrate Visible Skin Renewer αλλά ουσιαστικά πρόκειται για το ίδιο προϊόν. 


Πάμε να δούμε τώρα το προϊόν. 
Πρόκειται για ένα serum και συγκεκριμένα για ένα exfoliatting serum, το οποίο βοηθά στο να αναδειχθεί η λάμψη της επιδερμίδας. Αποκαλύπτει την πιο φωτεινή, πιο απαλή και πιο υγιή εκδοχή της επιδερμίδας. Αυτό το επιτυγχάνει με την απαλή ανανέωση των κυττάρων. Εξαλείφει τη θαμπή όψη και το ξεφλούδισμα και βελτιώνει την υφή του δέρματος. 
Είναι κατάλληλο για όλους τους τύπους δέρματος και για χρήση τόσο το πρωί όσο και το βράδυ. Είναι δοκιμασμένο να μην προκαλεί αλλεργίες και 100% χωρίς άρωμα.

Η δική μου γνώμη:
Πρόκειται όντως για ένα πολύ καλό serum. Εγώ το χρησιμοποιούσα μόνο το βράδυ γιατί μου άρεσε αυτή η extra ενυδάτωση που μου πρόσφερε και νομίζω ότι η απολεπιστική του δράση ενεργούσε καλύτερα το βράδυ (καλά αυτό μπορεί να ήταν και ιδέα μου). Σπάνια χρησιμοποιούσα την ενυδατική μου μετά αλλά αν το δέρμα σας είναι ξηρό μάλλον θα τη χρειαστείτε. Άφηνε το δέρμα μου απαλό και το ένιωθα το ίδιο απαλό και το επόμενο πρωί, καθώς επίσης και αρκετά πιο λαμπερό.


Όπως βλέπετε και από τη φωτογραφία αγόρασα ήδη ένα για να το αντικαταστήσω. Αυτή τη φορά είναι η νέα του εκδοχή με τον τίτλο radiance renewer. Ελπίζω να έχει τα ίδια αποτελέσματα.

Φιλιά !!
Αθηνά


5 σχόλια:

  • Rose Lips είπε...

    Το έχω δοκιμάσει και μου άρεσε και εμένα πάρα πολύ! Δυστυχώς δεν το ξαναπήρα εξαιτίας της τιμής.. Πάντως τα προϊόντα της clinique τα αγαπώ πολύ!
    έχεις βραβειάκι αγαπημένη!
    http://roselipsblog.blogspot.gr/2013/07/2.html
    Φ!

  • Athina είπε...

    Σε ευxαριστώ πολύ!!
    Είναι όντως ακριβούτσικα αλλά πολύ καλά. Συνήθως τα αγοράζω όταν έχει προσφορές ή σε κάποιο bazaar

  • Chicgirlonthego είπε...

    Πολύ καλό ακούγεται. Αυτό το κάνει '' απαλή ανανέωση των κυττάρων'' πραγματικά με έψησε να το αγοράσω. Τώρα που έχει και 35% στα Hondos. Την κατάλληλη στιγμή το έγραψες. :)

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB