My March Favorites !!

Κυριακή 7 Απριλίου 2013 3 σχόλια

Νομίζω πως έχω αρκετό καιρό να ασχοληθώ με τα αγαπημένα του εκάστοτε μήνα. Η αλήθεια είναι ότι τους τελευταίους μήνες υπάρχει μια σταθερότητα στα προϊόντα που χρησιμοποιώ. Το Μάρτιο είχαμε όμως κάποιες νέες εισόδους σε αγαπημένα προϊόντα. 

Έχουμε λοιπόν:


  •  Clinique Anti - blemish solutions liquid makeup. Παραμένει εδώ και καιρό ένα από τα αγαπημένα μου foundation και νομίζω ότι θα κρατήσει αυτή τη θέση για καιρό ακόμα.
  • MAC Studio Finish Concealer. Το γνωστό concealer της ΜAC, το οποίο χρησιμοποιώ τόσο κάτω από τα μάτια όσο και για να καλύψω τυχόν blemishes.
  • Clinique Blush in Precious Posy. Είναι ένα ροζ ρουζ με λίγο shimmer που ενώ δείχνει λίγο έντονο στη συσκευασία στο πρόσωπο γράφει πολύ ωραία.
  • Anastasia Beverly Hills Tinted Brow Gel. Το είχα αφήσει για λίγο στην άκρη γιατί είναι λίγο ανοιχτό για τα χρώματά μου, αλλά μετά τις ανταύγειες που έκανα ξεκίνησα να το χρησιμοποιώ ξανά. Βοηθάει τα ατίθασα φρύδια μου να παραμείνουν στη θέση τους.
  • Πολλά προϊόντα για τα χείλη. Αυτό το μήνα δεν είχα μόνο ένα αγαπημένο προϊόν για τα χείλη αλλά πολλά. Από τα Chubby Sticks της Clinique στις αποχρώσεις fuller fig & mega mellon, μέχρι το Lacquer Rouge RD305 της Shiseido, το Butter Shine Lipstick in Cherry Quartz της Clinique και γενικότερα ότι έβρισκα μπροστά μου.
  • Chanel Chance Eau Tendre Sheer moisture mist. Πρόκειται για το γνωστό άρωμα Chance της Chanel αλλά σε μορφή body mist. Έχει ένα δροσερό ανοιξιάτικο άρωμα που σου φτιάχνει τη διάθεση.
  • Βερνίκι νυχιών. Αυτό το μήνα μου άρεσε η τάση των nude nails και γι' αυτό χρησιμοποιούσα το βερνίκι νυχιών από τα H&M Good Looking μαζί με το Matte Top Coat της L'Oreal.
  • Lancome Hydra Zen Neurocalm Soothing anti - stress moisturising cream. Ήρθε στα χέρια μου προς το τέλος του μήνα και μπορώ να πω πως με ενθουσίασε σε τέτοιο σημείο που σήμερα αγόρασα και το full size. Έχει ένα πολύ ωραίο αλλά διακριτικό άρωμα και μου αφήνει την αίσθηση ότι ανακουφίζει το δέρμα μου.   


Vogue UK & Allure magazines. 
Τους τελευταίους μήνες έχω μια μικρή εμμονή με τα συγκεκριμένα περιοδικά και ιδιαίτερα με το Allure. Για όσες δεν το ξέρετε είναι ένα περιοδικό (εξ Αμερικής) με περιεχόμενο καθαρά beauty related. Πιστεύω ότι αξίζει να του ρίξετε μια ματιά (αν και έχει λίγο τσιμπημένη τιμούλα στην Ελλάδα - συμφέρει όμως η ετήσια συνδρομή).

Τέλος, ένα ακόμα αγαπημένο μου για αυτό το μήνα, το οποίο δεν είναι beauty related (αλλά θα μπορούσε να λειτουργήσει σαν τέτοιο - με την ευρεία έννοια) είναι το νέο μου iPad mini. Ολόκληρο το μήνα δεν έχω ξεκολλήσει από αυτό σε τέτοιο βαθμό που κάνω μέρες να ανοίξω το PC μου.

Αυτά λοιπόν γι' αυτό το μήνα!

Φιλιά !!
Αθηνά










3 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Εχουμε πολλά κοινά αγαπημένα!!!μόλις σε ανακάλυψα απο της GBB και εγεινα μέλος σου,αν θέλεις τσέκαρε και το δικό μου http://irinoyla1youchoose.blogspot.gr/

  • Rose Lips είπε...

    Πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! κάνε ένα review για την Lancome Hydra Zen Neurocalm Soothing anti - stress moisturising cream, με ενδιαφέρει!
    Φιλιά!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB