Αγαπημένα Ιουλίου 2017

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017 0 σχόλια
Ιούλιος... άλλος ένας μήνας που τελείωσε, άλλο ένα post με προϊόντα που ξεχώρισα και χρησιμοποίησα κατά τη διάρκειά του.


Και αυτό το μήνα δε θα μπορούσε να λείπει το κλασικό καλοκαιρινό προϊόν. Μιλάω φυσικά για το άρωμα Bronze Goddess από Estee Lauder. Έχω την εκδοχή Capri, η οποία είναι εξίσου εκπληκτική με την original.  Είναι το άρωμα που μόλις το μυρίσεις καταλαβαίνεις ότι έχει έρθει το καλοκαίρι.

Συνεχίζοντας με προϊόντα μακιγιάζ, έχω τέσσερα να μοιραστώ μαζί σας. Το πρώτο είναι το Pore Filler primer από Nyx,  το οποίο αφήνει ένα σατινέ τελέιωμα στο πρόσωπο και μειώνει την εμφάνιση των πόρων δημιουργώντας τη σωστή βάση για το μακιγιάζ. Επόμενο είναι το Instant Anti-age concealer από Maybelline και είναι το concealer για το οποίο έχει γίνει ένας μικρός χαμός και όχι άδικα. Για μένα είναι ιδανικό κάτω από τα μάτια γιατί φωτίζει την περιοχή χωρίς να μαζεύει στις γραμμές. Όσον αφορά για το υπόλοιπο πρόσωπο, δοκίμασα και μου αρέσει πολύ το Natural concealer από Kiko καθώς προσφέρει ωραία κάλυψη χωρίς να γίνεται cakey. 

Τελευταίο προϊόν μακιγιάζ είναι από Mac και είναι το αποτέλεσμα της συνεργασίας της εταιρείας με την σχεδιάστρια Celia Kritharioti. Το αποτέλεσμα είναι το κραγιόν Craving, το οποίο για μένα είναι ένα πολύ όμορφο χρώμα για κάθε μέρα καθώς μου προσφέρει αυτό το κάτι extra που θέλω στο μακιγιάζ μου.


Τελευταίο προϊόν για αυτό το μήνα είναι μια κρέμα σώματος και συγκεκριμένα η Nectarine Blossom & Honey από Jo Malone, η οποία εκτός από εκπληκτικό άρωμα είναι και αρκετά ενυδατική. 

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά






0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB