My Empties #20

Τετάρτη 26 Απριλίου 2017 2 σχόλια

Έφτασε η ώρα για ένα ακόμα empties post, αν και δε νομίζω να έχει περάσει και πολύ καιρός από το προηγούμενο. Δεν πειράζει, λίγα και καλά λοιπόν...


Ξεκινάω με δύο  δείγματα για τα μαλλιά, τα οποία ήδη χρησιμοποιώ και μου αρέσουν. Ο λόγος για το σαμπουάν L'Oreal Elvive Ολική Αναδόμηση 5 και το conditioner L'Oreal Elseve Fibrology. Συνεχίζοντας με περιποίηση μαλλιών, χρησιμοποίησα και ένα travel size από το Douglas Ultimate Shine shampoo με mango, vitamin B5 & keratin, το οποίο μου άρεσε αρκετά τόσο για την αποτελεσματικότητά του όσο και για το άρωμά του.
Επίσης, τελείωσα και το Air Mat Foundation της Bourjois, για το οποίο θα ακολουθήσει σύντομα review. Πρόκειται για ένα foundation που παρόλο που λέει ότι είναι ματ δεν αφήνει την επιδερμίδα ξηρή και χωρίς ίχνος ζωής. Μου άρεσε επίσης η κάλυψή αλλά και η διάρκειά του. 


Επόμενη άδεια συσκευασία που δεν χρειάζεται σχόλια είναι το Express nail polish remover από τα Sephora. Πρόκειται για ένα κλασικό αγαπημένο. Τελείωσε (δυστυχώς) και το Pinita Colada shower gel από τα The Body Shop, του οποίου η μυρωδιά είναι θεϊκή (δες review εδώ).
Για τα Beauty Effects eye-gel pads της Balea σου έχω ξαναμιλήσει. Για εμένα είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί σε αυτή την κατηγορία. Και μη ξεχνάμε ότι είναι και αρκετά οικονομικά.
Επιστρέφοντας στην περιποίηση των μαλλιών, έχω άλλο ένα άδειο σαμπουάν. Αυτή τη φορά πρόκειται για το Schwarzkopf BC Bonacure hairtherapy color freeze silver shampoo, γιατί όπως και να το κάνουμε πρέπει να φροντίζουμε τα μαλλάκια μας. Το συγκεκριμένο μου άρεσε. 


Επόμενη άδεια συσκευασία είναι το Fleur de Figuier Precious Replenishing Balm από την Roger & Gallet. Πρόκειται για μια εκπληκτική κρέμα σώματος που ενυδατώνει αλλά και αρωματίζει ταυτόχρονα την επιδερμίδα. Αν μάλιστα συνδυαστεί και με το άρωμα τησ σειράς... (δες ένα σχετικό review εδώ).
Συνεχίζοντας με προϊόντα για το σώμα, τελείωσε και το Vitamin E Body Treatment Scrub από Jo Malone, το οποίο παρόλο που δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα σαν άρωμα μου άρεσε το αποτέλεσμά του στην επιδερμίδα μου. 
Σε προϊόντα περιποίησης προσώπου τώρα έχω δύο άδειες συσκευασίες.  Η ενυδατική κρέμα Immortelle Precious της L'Occitane , για την οποία έχω αναλυτικό review εδώ και το No Puffery Cooling roll-on για τα μάτια της Origins για το οποίο στεναχωρήθηκα που μου τελείωσε καθώς μου άρεσε πολύ.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB