Nars Sarah Moon True story lip & cheek palette

Δευτέρα 6 Μαρτίου 2017 2 σχόλια

Για την περίοδο των γιορτών κυκλοφόρησε από την εταιρεία Nars η παλέτα Sarah Moon True story lip & cheek palette. Μια παλέττα που περιλαμβάνει προϊόντα για το πρόσωπο και ένα προϊόν για τα χείλη. Έρχεται σε μια πανέμορφη συσκευασία, η οποία είναι αποτέλεσμα της συνεργασίας του Nars με τη  φωτογράφο Sarah Moon.


Η παλέττα περιέχει τέσσερα blushes και ένα Velvet Mat Lip Pencil. Είναι γνωστό ότι τα blush από Nars έχουν εξαιρετική ποιότητα, έχουν πολύ καλή απόδοση χρώματος και προσφέρουν ένα φυσικό και υγιές αποτέλεσμα στο πρόσωπο. Φυσικά η συγκεκριμένη παλέτα δεν αποτελεί εξαίρεση. 

Η Sarah Moon True story lip & cheek palette περιέχει λοιπόν τις εξής αποχρώσεις:
  • Devotee - ένα πάρα πολύ απαλό ροζ που είναι σχεδόν λευκό και δεν έχει ματ τελείωμα
  • Myth - ένα ανοιχτό ροζ με ουδέτερους και ζεστούς υποτόνους και ματ τελείωμα
  • Unwritten - ένα μεσαίας έντασης ροζ με ζεστούς υποτόνους και ματ τελείωμα
  • Outlaw - ένα βαθύ berry χρώμα με λίγους ψυχρούς υποτόνους και χρυσό shimmer
Και τα τέσσερα blushes απλώνονται ομοιόμορφα και εύκολα στην επιδερμίδα χωρίς να δείχνει too much. Τα δύο πρώτα (Devotee & Myth) είναι πάρα πολύ απαλά, ενώ τα άλλα δύο και κυρίως το Outlaw είναι πιο έντονες αποχρώσεις. 

Στην παλέττα περιέχει και ένα Velvet Mat Lip Pencil στην απόχρωση Mysterious Red. Είναι ένα φωτεινό ψιλοσκούρο κόκκινο με ζεστούς υποτόνους και ματ τελείωμα στα χείλη. Έχει καλή απόδοση χρώματος, απλώνεται εύκολα στα χείλη και καθώς περνάει η ώρα αφήνει ένα μικρό stain στα χείλη .


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB