REN Glycolactic Radiance Renewal mask

Δευτέρα 10 Οκτωβρίου 2016 2 σχόλια

Η απολεπιστική μάσκα προσώπου Glycolactic Radiance Renewal mask της REN είναι ένα cult αγαπημένο προϊόν που περιέχει ένα ισχυρό ενεργό σύμπλεγμα συστατικών που καθαρίζει και ανανεώνει την επιδερμίδα μας. Βελτιώνει σημαντικά τον τόνο του δέρματος και την λάμψη του, ενώ ελαχιστοποιεί το μέγεθος των πόρων, μειώνοντας το φράξιμο των πόρων και εξομαλύνοντας την εμφάνιση των λεπτών γραμμών.

Περιέχει ένα μείγμα από γλυκολικό (glycolic), γαλακτικό (lactic), κιτρικό (citric) και τρυγικό οξύ (tartaric acid), που προέρχονται από εκχυλίσματα ανανά, passion fruit, λεμονιού και σταφυλιού και σε συνδυασμό με εκχυλίσματα από παπάγια, προσφέρει βαθιά απολέπιση, αποσυμφόρηση και καθαρισμό του δέρματος, εξομαλύνοντας με αυτό τον τρόπο την υφή του δέρματος. Περιέχει επίσης Ωμέγα 3 και 7 που θρέφουν, καταπραΰνουν και επιδιορθώνουν το δέρμα, εξασφαλίζοντας ότι το δέρμα παραμένει ήρεμο και ανακουφισμένο.
Η χρήση του αφήνει το δέρμα πιο φωτεινό, υγιές και λαμπερό.


Θεωρώ ότι η REN Glycolactic Radiance Renewal mask είναι ένα πολύ καλό και αποτελεσματικό προϊόν για την περιποίηση του προσώπου μας. Έχει ένα πολύ ωραίο φρουτένιο άρωμα και όταν την εφαρμόζεις μοιάζει σαν να απλώνει μαρμελάδα στο πρόσωπό σου. Νιώθεις ένα ελαφρύ τσίμπημα κατά την εφαρμογή που οφείλεται στα συστατικά της και για εμένα είναι ένα σημάδι ότι η μάσκα"δουλεύει" προς όφελός μου. 
Η χρήση της δεν μου έχει προκαλέσει κανένα ερεθισμό ή κοκκινίλα. Αν βέβαια έχετε πολύ ευαίσθητο δέρμα ίσως θα πρέπει να την αποφύγετε ή να την δοκιμάσετε σε δείγμα πριν την αγοράσετε. Να σημειώσω ότι είναι και λίγο ακριβούτσικη αλλά για εμένα τα αξίζει γιατί έχω δει αποτέλεσμα από την χρήση της. Το δέρμα μου είναι πιο φωτεινό και πιο καθαρό σε σχέση με πριν. 
Απλά την λατρεύω και τώρα που μου τελείωσε πρέπει να την αναζητήσω ξανα.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



2 σχόλια:

  • Unknown είπε...

    Αυτη την μάσκα την χρησιμοποιούν όλες! Θα την δοκιμαζα αν και δεν νομίζω οτι ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μου!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB