My Empties #17

Δευτέρα 31 Οκτωβρίου 2016 1 σχόλια

Πέρασε πάλι ο καιρός και γέμισε ξανά η σακουλίτσα μου με τις άδειες συσκευασίες. Έφτασε λοιπόν η στιγμή για να τα δούμε παρεούλα και να σας πω και δυο λογάκια για αυτά.


Ξεκινάω με το Happy της Clinique που αποτελεί ένα από τα πολύ αγαπημένα μου αρώματα. Μυρίζει φρέσκα και διακριτικά (δες αναλυτικό review εδώ). Στη συνέχεια χρησιμοποίησα τα Beauty Effect Eye-gel pads της Balea, τα οποία μπορώ να πω ότι μου αρέσουν αρκετά και θα συνεχίσω να τα χρησιμοποιώ. Είναι δροσερά και σου χαρίζουν ένα πιο φωτεινό βλέμμα. Το Put A Lid in it της the Balm είναι ένα eye primer που μου άρεσε αρκετά αλλά δεν ξέρω αν θα το αγοράσω ξανά (δες αναλυτικό review εδώ). Τελείωσα και ένα travel size από την GinZing eye cream της Origins. Είχε πολύ ωραία υφή, διακριτικό άρωμα και ενυδάτωνε την περιοχή των ματιών. Έχω και την αντίστοιχη κρέμα ημέρας που μου αρέσει αρκετά. Άλλο ένα travel size που τελείωσε είναι αυτό της κρέμας νύχτας που χρησιμοποιώ δηλαδή της Clarins το Multi- Active Nuit (δες αναλυτικό review εδώ). Τελείωσα άλλο ένα προϊόν της Balea αλλά αυτή τη φορά πρόκειται για ένα primer το οποίο βοηθούσε ώστε να μειώνεται η εμφάνιση των πόρων και η επιδερμίδα να δείχνει πιο ομοιόμορφη. Το MaxFactor CC Colour Corrector Highlighter το πετάω γιατί όσο και να προσπάθησα να το κάνω να δουλέψει δεν τα κατάφερε. Για εμένα δεν είχε καθόλου καλή απόδοση. 


Συνεχίζουμε με τα μαντηλάκια ντεμακιγιάζ micellaire της Garnier για τα οποία η γνώμη μου είναι εντελώς ουδέτερη. Τελείωσε και ένα toner που είχα βρει στο memebox και είναι το Glucose Skin Code 9 Fermented Recipe. Ήταν δροσιστικό και αρκετά ενυδατικό. Μια από τις αγαπημένες μου translucent pressed powders έφτασε δυστυχώς στο τέλος της. Ο λόγος για την HD Pressed Powder της Make Up For Ever, η οποία κάνει ακριβώς ότι ζητάς από ένα τέτοιο προϊόν. Η Superpowder Double Face Powder της Clinique δεν έχει τελειώσει αλλά έχει περάσει πλέον τόσος καιρός που πρέπει να πάει για πέταμα. Από ότι θυμάμαι ήταν αρκετά καλή αν και το χρώμα της δεν μου ταίριαζε ιδιαίτερα. Χρησιμοποίησα και μια αμπούλα για τα μαλλιά  της εταιρείας Selective Professionel. Ήταν μια θεραπεία επανόρθωσης των μαλλιών και μου άρεσε πολύ. Ευτυχώς που έχω και άλλες για να χρησιμοποιήσω. Το Sephora Rouge infusion 10hr lip ink in Coral Extract το πετάω γιατί μάλλον έχει χαλάσει. Δεν έχει κάποια περίεργη μυρωδιά αλλά το χρώμα του έχει γίνει σκούρο σε σχέση με αυτό που ήταν όταν το αγόρασα. Σε συνδυασμό με την Multi- Active Nuit τελείωσε και το travel size της Multi- Active Jour από την Clarins (δες αναλυτικό review εδώ). Επίσης χρησιμοποίησα και την Express beauty με πορτοκάλι της Apivita που μου άρεσε και θα την προτιμήσω ξανά. 


Το Rimmel Scandaleyes eye shadow paint in Rich Russet είναι μια πολύ ωραία υγρή σκιά σε ένα υπέροχο χρώμα αλλά δυστυχώς θα πεταχτεί καθώς την έχω πολύ καιρό και δεν θέλω να τη χρησιμοποιήσω κοντά στα μάτια μου. Το Jumbo liner in Copper από τα Sephora δυστυχώς ξεράθηκε και το πετάω και αυτό. Δε μου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο με τα άλλα jumbo liners που έχω οπότε υποθέτω ότι εδώ κάτι δεν πήγε καλά. Η μάσκα προσώπου Instant Hydration της L' Occitane μου άρεσε πολύ καθώς ενυδάτωνε την επιδερμίδα μου μέσα σε μόλις 3 λεπτά. Χρησιμοποίησα και ένα αποσμητικό της Gerovital, το οποίο έκανε τη δουλειά του ικανοποιητικά.Τελείωσε και ένα travel size της οδοντόκρεμας Marvis με γεύση Amarelli licorice. Η συγκεκριμένη μου άρεσε και μάλλον θα την αναζητήσω ξανά. Για το Bumble & Bumble Thickening hairspray δεν έχω λόγια. Είναι το αγαπημένο μου προϊόν για styling και το έχω ήδη αγοράσει ξανά (δες αναλυτικό review εδώ). Το Chubby stick in Super Strawberry της Clinique μου αρέσει άλλα δυστυχώς έχει σπάσει και δεν είναι πια εύκολο στη χρήση του. 


Η μάσκα προσώπου της Vichy Quenching Mineral mask μου άρεσε πολύ και μάλλον θα πάρω την full size συσκευασία. Τελείωσαν και δύο ακόμα μάσκες προσώπου από τον Κορρέ. Η πρώτη είναι η μάσκα αργίλου για βαθύ καθαρισμό και η δεύτερη είναι αυτή με το καρπούζι για αναζωογόνηση και ξεκούραστη όψη. Και οι δύο μασκούλες μου άρεσαν (δες αναλυτικό review εδώ). Επίσης, τελείωσε και το Gentle Foaming Cleanser της Clarins που το χρησιμοποιούσα για τον πρωινό καθαρισμό του προσώπου μου.


Τέλος, έφτασε στο τέλος του και το Elseve Fibrology της L'Oreal (δες αναλυτικό review εδώ). Χρησιμοποίησα τη μάσκα προσώπου anti-thirst gel mask της Erre Due και ένα δείγμα από σαμπουάν και κοντίσιονερ της αγαπημένης μου σειράς Thickening από Bumble & Bumble.

Ουφ! Τελείωσα! Καιρός να κατευθυνθώ προς τον κάδο ανακύκλωσης...

Έχετε δοκιμάσει κάποιο από τα παραπάνω; Αν ναι, τι γνώμη έχετε για αυτό;

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά




1 σχόλια:

  • Τζίνα είπε...

    καμία από τις μάσκες που έδειξες δεν έτυχε να δοκιμάσω, αλλά πριν μια εβδομάδα στο haul post μου έδειξα μία παρόμοια από vichy και η αλήθεια είναι ότι τη δοκίμασα και μου άρεσε!
    ΑΓΑΠΩ empties!

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB