Bare Minerals Complexion Rescue

Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2016 2 σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι έχω μια μικρή αδυναμία στα προϊόντα βάσης. Μου αρέσει να δοκιμάζω συνεχώς νέα, ώστε κάποια στιγμή να βρω το ιδανικό foundation. tinted moisturiser, bb creme κλπ. Στη διάρκεια αυτής της αναζήτησης δοκίμασα και το Complexion Rescue της Bare Minerals και ήρθε η ώρα να σου πω τις εντυπώσεις μου.


Βασικά πρόκειται για ένα πολύ, πολύ καλό tinted moisturiser. Πολύ ενυδατικό και με την απαιτούμενη κάλυψη για να κάνει το κουρασμένο δέρμα  μας να δείχνει ξεκούραστο, φρέσκο και φωτεινό. Πιάνω τον εαυτό μου να το επιλέγω πολύ συχνά, ιδιαίτερα όταν θέλω κάτι γρήγορο και ελαφρύ για την επιδερμίδα μου.
Να σημειώσω ότι το Complexion Rescue της Bare Minerals είναι σε μορφή τζελ, είναι ελαφρύ και εφαρμόζεται και απλώνεται στην επιδερμίδα πολύ εύκολα.


Μου αρέσει ιδιαίτερα που προσφέρει έξτρα ενυδάτωση στο δέρμα μου. Σε κάποιον όμως με λιπαρό δέρμα ίσως να μην του ταιριάξει. Σε μεικτές επιδερμίδες και ειδικά σε ξηρές ή αφυδατωμένες θα είναι ιδανικό καθώς εκτός από ελαφριά (αλλά επαρκή) κάλυψη θα προσφέρει ενυδάτωση και θα αφήνει το δέρμα λαμπερό. 
Να μην ξεχάσω να προσθέσω ότι το Complexion Rescue της Bare Minerals έχει και SPF30. 


Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά



2 σχόλια:

  • Athina είπε...

    @Eleni K
    Ελένη μου το είχα βρει σε ένα Sephora (μάλλον στην Ερμού) αλλά έχει περάσει καιρός και δεν ξέρω αν τα φέρνουν ακόμα Bare Minerals.

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB