Review #23: Clarins Smoothing Body Scrub

Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014 1 σχόλια
Απολέπιση σώματος. 
Απαραίτητη αν θέλομε να έχουμε δέρμα απαλό σαν μωρού.
Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσει πολλά απολεπιστικά σώματος αλλά λίγα είναι αυτά που έχω ξεχωρίσει. Μεταξύ αυτών είναι και το Smoothing Body Scrub της Clarins.


Το πλήρες του όνομα είναι Smoothng body scrub for a new skin with bamboo powders
Υπόσχεται ότι μαλακώνει και συσφίγγει την επιδερμίδα χαρίζοντας ένα νέο δέρμα. Πολύ μεγάλες υποσχέσεις το γνωρίζω αλλά δεν πέφτει και πολύ έξω. 
Όπως είπαμε η απολέπιση είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην περιποίηση μας, είτε μιλάμε για απολέπιση προσώπου είτε για απολέπιση σώματος όπως τώρα.
Το συγκεκριμένο body scrub χάρη στη διπλή του δράση ως απολεπιστικό και ενυδατικό προϊόν, μειώνει τη θαμπή επιδερμίδα και παρέχει στην επιδερμίδα ότι χρειάζεται για να νιώθει και να δείχνει όμορφη. Αυτό είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού της φυσικής πούδρας από μπαμπού και των εκχυλισμάτων φυτών που περιέχει. Το μπαμπού βοηθά στην απολέπιση και τα εκχυλίσματα από moringa  και άλλα φυτά ενυδατώνουν το δέρμα και το κάνουν σαν καινούργιο. 
Από τις πρώτες χρήσεις ένιωθα το δέρμα μου πολύ πιο απαλό και κάθε φορά που έβγαινα από το ντουζ ένιωθα μια φρεσκάδα. Η υφή του είναι έτσι όπως πρέπει ώστε να καταλαβαίνεις ότι κάνει κάτι στο δέρμα σου.  Από ότι θυμάμαι είχε ένα πολύ ευχάριστο άρωμα.
Σίγουρα κάποια στιγμή στο μέλλον θα το ξαναπάρω αν και δεν είναι από τα πιο φθηνά body scrubs που κυκλοφορούν.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά


1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB