Review #21: L' Oreal Nude Magique CC Cream

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014 1 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!
Τα τελευταία χρόνια έχουμε κατακλυστεί από BBs, CCs και τώρα τελευταία και DD Creams. Ξέρω είναι μια σκέτη τρέλα. Δεν ξέρεις τι να πιστέψεις και φυσικά δεν ξέρεις και τι να διαλέξεις μέσα από την τεράστια ποικιλία που υπάρχει.

Δεν μπορώ να πω ότι έχω δοκιμάσει πολλές αν και η αλήθεια είναι ότι προσπάθησα...
Ανάμεσα σε αυτές που δοκίμασα ξεχώρισα και την Nude Magique CC Cream της L' Oreal.


Αν και λίγο πολύ είναι γνωστό τα αρχικά CC αντιστοιχούν στον όρο Color Correction και κύριος στόχος των CC Creams είναι η διόρθωση των χρωματικών ατελειών  της επιδερμίδας. 
Η Nude Magique CC Cream της L' Oreal περιέχει ειδικές μικροκάψουλες που μεταμορφώνονται όταν έρχονται σε επαφή με την επιδερμίδα. Η συγκεκριμένη κυκλοφορεί σε δύο εκδοχές: την anti - dullness για θαμπές επιδερμίδες σε μοβ απόχρωση και την anti - redness για δέρμα με κοκκινίλες στην πράσινη απόχρωση. 



Εγώ έχω χρησιμοποιήσει την anti-redness εκδοχή της, δηλαδή την πράσινη που στοχεύει στο να εξουδετερώνει τις κοκκινίλες από την επιδερμίδα. Παρείχε ικανοποιητική κάλυψη στην επιδερμίδα και η αλήθεια είναι ότι της έδινε ένα ομοιόμορφο τόνο. Στην αρχή μόλις είδα το πράσινο χρώμα τρόμαξα αλλά μόλις αρχίζεις να το απλώνεις στο πρόσωπό σου αμέσως αρχίζει να προσαρμόζεται στον τόνο της επιδερμίδας. Δεν μπορώ να εξηγήσω το γιατί αλλά μου άρεσε να τη χρησιμοποιώ περισσότερο πριν την εφαρμογή του foundation κάτι σαν primer δηλαδή, παρά μόνη της. Όχι πως μόνη της δεν είχε καλό αποτέλεσμα αλλά πριν το foundation έκανε ομοιόμορφη την επιδερμίδα μου και το foundation απλωνόταν καλύτερα και διαρκούσε περισσότερο. Τι να πεις παραξενιές...
Πρόεκιται για μια CC Cream που σίγουρα θα αγοράσω ξανά.

Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά





1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB