Αγαπημένα προϊόντα Ιουνίου 2014!!

Τετάρτη 2 Ιουλίου 2014 4 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!!

Δε θέλω να σας κουράσω με τα κλισέ "Καλέ πότε πέρασε και αυτός ο μηνάς;" κλπ κλπ, οπότε πάμε να δούμε κατευθείαν τα προϊόντα που μου έκαναν το κλικ για το μήνα που μας πέρασε.


Ξεκινάω με αυτό που κάνει μπαμ στη φωτογραφία και το οποίο αρχίζω να χρησιμοποιώ μόλις κάνει την εμφάνισή του το καλοκαίρι κάθε χρόνο. Μιλάω φυσικά το Body Butter Duo των The Body Shop. Χωρίζεται σε δύο μέρη: Ένα για κανονικές επιδερμίδες και ένα για τα πιο ξηρά σημεία του σώματος. Το μέρος για τα πιο ξηρά σημεία έχει πιο παχιά σύσταση και είναι ιδανικό για αγκώνες, γόνατα και φυσικά φτέρνες και πέλματα. Το υπόλοιπο έχει τη σύσταση μιας κλασικής κρέμας σώματος, ενυδατώνει πολύ καλά την επιδερμίδα και απορροφάται σχετικά γρήγορα.
Συνεχίζω με τρία προϊόντα για την περιποίηση του προσώπου που χρησιμοποιώ ανελλιπώς τον τελευταίο μήνα. Τα δύο είναι παλιά αγαπημένα και το τρίτο νέα αγάπη. Την Effaclar Duo + της La Roche - Posay ξεκίνησα να την χρησιμοποιώ τις τελευταίες εβδομάδες και την έχω ήδη λατρέψει. Είναι η τέλεια ενυδατική για εμένα, τουλάχιστον αυτή την περίοδο που το δέρμα μου δεν είναι και στα καλύτερά του. Συνεχίζω με τα δύο serum που χρησιμοποιώ το πρωί και το βράδυ. Για το πρωί χρησιμοποιώ το Ιdealist Even Skintone Illuminatow της Estee Lauder και για το βράδυ (όπως λέει και το όνομά του ) το Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II πάλι της Estee Lauder. H Estee Lauder είναι από τις αγαπημένες μου εταιρείες για skincare και δε με έχει απογοητεύσει ποτέ. Θα ακολουθήσουν αναλυτικά review για όλα σύντομα.
Για το μακιγιάζ των ματιών προτιμούσα σχεδόν καθημερινά το Volcanic Minerals Twist Eyeshadow από τον Korres στην απόχρωση pink gold αν δεν κάνω λάθος. Ένα πολύ όμορφο χρωματάκι για κάθε μέρα. 
Τέλος, στα νυχάκια μου χρησιμοποίησα τον περισσότερο καιρό από nail inc. το βερνίκι νυχιών της σειράς Gel effect polish στην απόχρωση Soho Place, ένα πολύ όμορφο γαλάζιο χρώμα με διάρκεια.

Καλό μήνα και καλές διακοπές σε όλους!!

Φιλιά!!
Αθηνά


4 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB