Αγαπημένα προϊόντα Αυγούστου!!

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013 8 σχόλια
Γεια σας και πάλι!!
Όπως το πήγαινα μάλλον θα τέλειωνε ο Σεπτέμβριος πριν σας πω για τα προϊόντα που αγάπησα / χρησιμοποίησα περισσότερο τον Αύγουστο!!

Νομίζω πως για τους περισσότερους ο Αύγουστος είναι ένας μήνας διακοπών και ξεγνοιασιάς, επομένως μέσα στα πλαίσια αυτής της χαλάρωσης χρησιμοποιούμε και λιγότερα προϊόντα...

Τα δικά μου βέβαια δεν τα λες και λίγα... Είχα πολλά νέα πραγματάκια αυτό το μήνα!


Τις περισσότερες φορές χρησιμοποιούσα την BB του Dior της σειράς Hydra Life, η οποία προσφέρει πολύ ωραία κάλυψη χωρίς να νιώθεις ότι σε βαραίνει. Όταν ήθελα κάτι με περισσότερη κάλυψη χρησιμοποιούσα το Even Better foundation της Clinique , τα foundation της οποίας όπως είναι γνωστό τα λατρεύω! Φυσικά δεν παρέλειψα και το νέο μου απόκτημα την BB eye cream του Dior της ίδιας σειράς, η οποία με ενθουσίασε από την πρώτη εφαρμογή (θα ακολουθήσει αναλυτικό review για τη συγκεκριμένη).


Δοκίμασα τα προϊόντα για τα μαλλιά της εταιρείας Bumble & Bumble και συγκεκριμένα τη σειρά Thickening shampoo και conditioner (μπας και δω λίγο όγκο στο κεφαλάκι μου). Για τον καθαρισμό των μαλλιών μου κάνουν καλή δουλειά αλλά δεν έχω καταλάβει ακόμα αν έχει αποτέλεσμα ως προς το Thickening που αναφέρει και στο όνομα. Πάντως αν ενδιαφέρεστε θα τα βρείτε αποκλειστικά στα καταστήματα  sephora, αν και είναι αρκετά ακριβούλια για σαμπουάν.


Καθαρά από προϊόντα μακιγιάζ λάτρεψα τα παρακάτω:
  • Korres Blush stick in Pink - πολύ φυσικό αποτέλεσμα που μου αρέσει
  • MAC Mineralize Rich Lipstick in Elegant Accent - υπέροχο χρώμα
  • Rimmel Kate Moss Lipstick in 16 - το ροζ κραγιόν μου για υετός
  • AVON Lipstick in Caressing Coral  - το τέλειο κοραλί για καλοκαίρι
  • Benefit Creasless cream eyshadows in Birthday Suit ( καφέ taupe απόχρωση) & My two cent (καφέ μπρονζέ απόχρωση) - δεν έφυγαν από πάνω μου όλο το μήνα
Τέλος άλλο ένα άρωμα του Rogger & Gallet που λάτρεψα είναι το Rose με την υπέροχη τριανταφυλλένια μυρωδιά του. Φυσικά δεν θα μπορούσε να λείπει και το Bioderma Sensibio H2O σε Travel size που μου έλυσε τα χέρια στις διακοπές. Και μιας και είπαμε για χέρια, χρησιμοποίησα πολύ για το μανικιούρ μου το συγκεκριμένο βερνίκι από τη Nails inc in pudding lane  της σειράς Special effects sprinkles .

Είπα ότι θα ήταν πολλά!!

Φιλιά!!
Αθηνά

8 σχόλια:

  • Athina είπε...

    Σε ευχαριστώ πολύ!
    Από ότι θυμάμαι την είχα πάρει γύρω στα 38 € από τα Sephora όταν είχαν έκπτωση 35% στις ΒΒ.
    Ακριβούτσικη αλλα (για εμένα) καλή!!
    Φιλιά!

  • Rose Lips είπε...

    πολύ ωραία τα αγαπημένα σου! τα Rogger & Gallet τα έχω βάλει στο μάτι, με την πρώτη ευκαιρία θα πάρω! έχεις δοκιμάσει άλλες μυρωδιές;
    Φ!

  • Unknown είπε...

    πω πω υπεροχα προϊοντα..ολα ενα κ ενα..δεν ξερω ποιο να πρωτοσχολιασω...τα αρωματακια αυτα για χειμωνα ειναι καλα πιστευεις??θα κρατανε?

    Vaso by mybeautymap.blogspot.gr

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB