Review #1 : Lancôme Hydra Zen Neurocalm Μoisturising cream

Δευτέρα 15 Απριλίου 2013 3 σχόλια
Εδώ και ένα μήνα περίπου χρησιμοποιώ την Hydra Zen Neurocalm  Soothing anti-stress moisturising cream της Lancôme και νομίζω πως είμαι τώρα σε θέση να κάνω ένα μικρό review γι' αυτήν.



Έχει ήδη κάνει την είσοδό της στα αγαπημένα μου προϊόντα για το μήνα Μάρτιο και έχω αγοράσει ήδη και το full size προϊόν.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.
Πρόκειται για μια ενυδατική καταπραϋντική κρέμα κατά του στρες, σύμφωνα με το όνομά της. 

Με βάση την εταιρεία: 
"Η Hydra Zen είναι μια κρέμα προσώπου που εξουδετερώνει τις επιπτώσεις του συναισθηματικού και περιβαλλοντικού στρες στην επιδερμίδα, καταπραΰνει και ανακουφίζει τις καταπονημένες και αφυδατωμένες επιδερμίδες. 
Προσφέρει: 
  • Άμεση και εντατική ενυδάτωση για 24 ώρες
  • Καταπραΰνει και χαλαρώνει την επιδερμίδα με τη βοήθεια του φυτικού σύμπλοκου Neurocalm
  • Εντυπωσιακή λάμψη
  • Αντηλιακή προστασία (με SPF15  στην κρέμα & SPF30 στην πιο λεπτόρρευστη μορφή)"  

Η δική μου γνώμη:
Καταρχάς το γεγονός ότι έχει SPF30 είναι πολύ σημαντικό για εμένα. Στη συνέχεια η επιδερμίδα μου ενυδατώνεται και παραμένει ενυδατωμένη για πολύ ώρα. Νιώθω το δέρμα μου τόσο απαλό, που θέλω να το αγγίζω συνέχεια.
Ένα ακόμα θετικό για εμένα είναι το γεγονός ότι δεν εμφάνισα σπυράκια από τη χρήση της και μπορώ να πω ότι εξασθένησε λίγο και αυτά που υπήρχαν.
Έχει ένα διακριτικό και πολύ ωραίο άρωμα.
Κυκλοφορεί τόσο σε μορφή κρέμας, στο κλασικό βαζάκι, αλλά και σε πιο λεπτόρρευστη μορφή σε μπουκαλάκι με αντλία γεγονός που ενισχύει την υγιεινή της μιας και την προστατεύει από το εξωτερικό περιβάλλον.

Για να μην ξεχνιόμαστε ένα αρνητκό της είναι η τσουχτερή τιμούλα . Εγώ το αγόρασα με έκπτωση 25% που νομίζω ότι συμφέρει κάπως.

Σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένη από τη συγκεκριμένη κρέμα γιατί στη δική  μου επιδερμίδα αφήνει αυτή την αίσθηση ενυδάτωσης που τόσο μου αρέσει.

Φιλιά !!
Αθηνά



3 σχόλια:

  • Rose Lips είπε...

    Πολύ ωραίο Post! σκέφτομαι να την πάρω αλλά με απωθεί λίγο η τιμή της...πόσο έκανε με το 25%? έχω ακούσει πολύ καλά λόγια για της κρέμες της lancome!
    Φ!

  • Unknown είπε...

    κι εγω θα ηθελα να ηξερα ποσο εκανε με την εκπτωση...γενικα εχω ακουσει πολυ καλα λογια...φιλακια απο http://aworldforwomen-bymanty.blogspot.gr/

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB