Review #22 : Biotherm Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014 2 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!

Σήμερα μιλάμε για την Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel της Biotherm ( ουφ! Αυτό και αν ήταν μεγάλο όνομα!!).


Αν κατά τη διάρκεια της ημέρας, νιώθετε την επιδερμίδα σας να σας τραβάει και να χάνει την άνεση και τη λάμψη της, τότε νομίζω πως μια είναι η λύση.
Aquasource 24h Deep Hydration Replenishing Gel!!
Πρόκειται για μια κρέμα προσώπου με ένα μοναδικό συνδυασμό νερού που περιέχει Plancton Thermal και Manrose, για εντατική και διαρκή ενυδάτωση σε βάθος πολλαπλών κυτταρικών στοιβάδων.
Αποτέλεσμα; Άνεση και λάμψη όλη την ημέρα. Άμεσα η επιδερμίδα δείχνει να έχει εμποτιστεί με νερό. Για 24h η επιδερμίδα διατηρείται ενυδατωμένη.


Δεν έχω το full size από τη συγκεκριμένη κρέμα και αυτό όχι γιατί δε μου άρεσε αλλά επειδή έχω αρκετά travel sizes που αθροιστικά κάνουν ένα full size. 
Η συγκεκριμένη κρέμα προσώπου με ενθουσίασε, θα μπορούσα να πω, από την πρώτη χρήση. Ανήκει στην κατηγορία των προϊόντων που κάνουν ότι υπόσχονται. Υπόσχεται πλήρη και βαθιά ενυδάτωση που διαρκεί και τολμώ να πω ότι το πετυχαίνει. Μετά από κάθε χρήση νιώθω την επιδερμίδα μου απαλή και ενυδατωμένη, χωρίς να με τραβάει, για ώρες. Επιπλέον το ότι η σύστασή της είναι σε μορφή gel, είναι άλλο ένα συν για εμένα διότι είναι πιο ανάλαφρη και δροσερή στην επιδερμίδα.
Σίγουρα μια από τις αγαπημένες μου κρέμες προσώπου.

Ραντεβού στο επόμενο post!

Φιλιά!!
Αθηνά


2 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB