Review #18: The Rocket Mascara by Maybelline

Σάββατο 26 Ιουλίου 2014 1 σχόλια
Γεια σας, γεια σας!!
Σήμερα θα μιλήσουμε για μια αγαπημένη μάσκαρα, η οποία δεν είναι άλλη από την The Rocket της Maybelline New York από τη σειρά Volum' Express.


Πρόκειται για μια μάσκαρα για όγκο με φόρμουλα ενάντια στους κόμπους (clump - free), η οποία υπόσχεται να δημιουργήσει πιο γεματες και παχιές βλεφαρίδες ακόμα και 8 φορες περισσότερο από το φυσιολογικό. Στη φόρμουλά της περιέχει συστατικά που επικαλύπτουν τις βλεφαρίδες χαρίζοντάς τους πλούσιο όγκο. 
Κυκλοφορεί σε κανονική εκδοχή αλλά και σε αδιάβροχή - εγώ έχω την κανονική.


Το βουρτσάκι της είναι μεγάλο, παχύ και πλαστικό με μικρά δοντάκια κατά μήκος που πιάνουν καλά στις βλεφαρίδες, τις βάφουν και τις γυρίζουν προς τα πάνω και προς τα έξω. 
Τη νιώθεις ελαφριά στα βλέφαρα και είναι εύκολο να αφαιρεθεί κατά το ντεμακιγιάζ. Δεν αφήνει τις βλεφαρίδες σκληρές ούτε crispy (δε μου έρχεται η ελληνική λέξη όσο και να προσπαθώ). Η ελαφριά της φόρμουλα δε βαραίνει τις βλεφαρίδες και τις βοηθά να παραμείνουν γυρισμενές για περισσότερη ώρα.


Για να πω την αλήθεια τις πρώτες φορές που τη χρησιμοποίησα και μέχρι να συνηθίσω το βουρτσάκι με ενοχλόυσε λιγάκι στις ρίζες των βλεφαρίδων. Μόλις όμως τη συνήθισα, γεγονός που δεν άργησε να γίνει, απλά τη λάτρεψα!! Έδινε στις βλφαρίδες μου τον όγκο που χρειαζόμουν χωρίς να τις βαραίνει και χωρίς να με κουράζει.
Μια από τις αγαπημένες μου mascara!!!
Σίγουρα και σύντομα θα έρθει ξανά κοντά μου...

Φιλιά!!
Αθηνά




1 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB