My everyday make up routine

Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου 2015 3 σχόλια
Η αλήθεια είναι ότι καθημερινά ξυπνάω αρκετά πρωί για να πάω στη δουλειά, με αποτέλεσμα να μην έχω το χρόνο αλλά ούτε και τη διάθεση (βλ. ότι νυστάζω) για να κάνω πολλά με το μακιγιάζ μου. 
Επειδή όμως μου αρέσει να έχω επιλογές, έχω αρκετά πραγματάκια στη διάθεσή μου για να διαλέξω τι θα χρησιμοποιήσω. 


Όλα είναι προϊόντα που εμπιστεύομαι και ξέρω ότι δε θα με απογοητεύσουν κατά τη διάρκεια της ημέρας.


Επειδή ο χρόνος είναι περιορισμένος, προτιμώ να κάνω μια καλή βάση και να αφήσω τα υπόλοιπα στα βασικά. Σαν primer χρησιμοποιώ το Teint Perfection της Balea και σαν foundation το αγαπημένο μου L' oreal Infalliable 24h - matte μαζί με το concealer Dermablend της Vichy.  Τα σετάρω, αν και δεν είναι  πάντα απαραίτητο, με την Stay Matte πούδρα της Rimmel.  Για bronzer χρησιμοποιώ το Honey bronzer από The Body Shop και για ρουζ, ανάλογα με την όρεξή μου επιλέγω μεταξύ MAC Hipness και MaxFactor creme buff in Seductive pink ή Alluring rose. 


Στα μάτια χρησιμοποιώ μόνο μάσκαρα, τόσο στις πάνω όσο και στις κάτω βλεφαρίδες. Για τις πάνω χρησιμοποιώ την Grandiose της Lamcome που μου δίνει μήκος και για τις κάτω βλεφαρίδες την Lash power της Clinique. Τέλος σετάρω τα φρύδια μου με το Brow Artist plumer της L'oreal.


Στο κομμάτι των χειλιών είναι που θέλω να έχω πολλές επιλογές. Αυτή την περίοδο χρησιμοποιώ εκ περιτροπής τα εξής κραγιόν :
1. Estee Lauder Pure Color Envy in 410 Dynamic
2. MAC in Crosswires
3. MAC in Lustering
4. MAC in Elegant Accent
5. Erre Due in 34
6.  Estee  Lauder Pure Color Envy Shine in 430 Pink Dragon
7. MaxFactor in 25 Voluptous pink

Σε τακτά διαστήματα κανω μια βόλτα από τη συλλογή των καλλυντικών μου και επιλέγω νέα προϊόντα για μπουν στην καθημερινή μου ρουτίνα, έτσι ώστε να χρησιμοποιώ συνεχώς διαφορετικά και να μπορέσω κάποια στιγμή να τα τελειώσω κιόλας.

Ραντεβού στο επόμενο post.

Φιλιά!!
Αθηνά









3 σχόλια:

  • Athina είπε...

    @Αγαθη Κωστοπουλου
    Δυστυχώς Αγάθη μου, δεν μπορύμε να τα βρούμε στην Ελλάδα. Εγώ το είχα πάρει σε ένα ταξίδι μου στη Ρουμανία από κατ/μα dm

Δημοσίευση σχολίου

 

©Copyright 2015 Beauty Notes by Athina | TNB